-
Re: co powiecie o wielkosci tarantul???
pózno to jest koło 5-6 :-),
(ale sie zrobił temat kto póżniej napisze posta czy co? :-P)
-
znaczy admin jakąś może nagrodę fundnie
-
NAGRODA?
tak wykasuje te wszystkie głupoty i da bana takiego że od godziny 00.00 do 8.00 postów nie bedziemy mogli pisać ;-)
(a gościu rano wstanie na początku się ucieszy z ilości odpowiedzi, a potem zobaczy jaki bzety są tu pisane, istny czat sie tu zrobił :-))
-
hhe to dobra koniec z tym pogadchami bo nas wyślą na Toważyski na wp albo onecie ;]
-
ha! wygrałem
ale już spier..alam bo mnie tarantula z 3 odwłokami wpier..oli...
-
Do tego gosciu napisal, ze wiekszosc info ma z glowy, a znaczna wiekszosc tekstu jest przepisana (minimalne zmiany- tak kiedys przepisywalem wypracowania w szkole :> ) ksiazka Pawla Cieslaka...
MAjStER: Co do tych trzech odwlokow to sie chyba mylisz, bo zdaje sie, ze zwykle ptaszniki maja dwie pary, czyli 4 kadziolki, tyle, ze dwa sa malutkie Jesli sie myle to mnie sprostujcie.
A jak juz jestes tam zarejestrowany to zapytaj sie goscia o ksiazke :>
-
a no chyba, że tak... no to z 1,5 odwłoka...
-
Nie no
Niezly ten "artykul" goscia. Widac, ze jest zafascynowany, ale pare glupot palnal.
Moze chodzilo mu o 2.5 cm-4.0 cm.. bo tak to sie troche zblaznil
-
Jesli juz chcemy uscislac, to tarantule naleza do pogoncowatych (lycosidae), wiec nie maja nic wspolnego z ptasznikami, ktore jak wiemy naleza do theraphosidae
-
Ja już ktoś napisał jest zafascynowany ale czytaniem książek bo ten jego txt jest w 99% przepisany z książki Pawła Cieślaka, dlatego 99% bo narobił pare błędów w przepisywaniu LOL
Uprawnienia umieszczania postów