-
Re: Pomocy => KOKOS:(
Te rastafaq to chyba do mnie bylo...
-
Sorx za tego kokosa ale niemogłem się powstrzymać
P.s Atrax ja dostałem kokosem ale nie uważam się za debila<===joke
-
heh a tym razem ja stwierdze ze moze Frodo tak jak i ja
1. nie lubi smaku kokosa :P
2. nie lubi gdy wszystko wszedzie wyglada tak samo
kurcze panowie troche wyobrazni i indywidualnosci..
mnie np podobal sie pomysl zrobienia kryjowki z klockow lego :]
i w tym temacie popieram Frodo, po co sie meczyc i kombinowac z kokosem ktory plesieje, robi niespodzianki, jak mozna wymyslec cos oryginalnego lub nawet oklepanego, a co nie sprawia tylu klopotow i nie pisac postow co tydzien gora dwa ze splesnial mi kokos tudziez mini forma skorupka z orzecha :P
-
atrax dobre dobre, kupie ktoremus zamek i nazwe go xiezniczka chyba ze okaze sie samcem zawsze moze byc Iktorn (czy jak sie tam wabil xieciunio z gumisiow)
pozdro
-
Po tym co tu przeczytalem wypie......em kokosa i zrobilem kryjowke z deski klozetowej i spinaczy do bielizny :P
-
heheh :]
Wiec szykuje sie nowa saga gumisiow :]
-
Bo Gumisie skaczą tam i siam... Gumiś to fajny miiś
Ksieńciunio miał na imię Ightorn, wiem bo oglądałem wczoraj z siostrzenicą(swoją drogą całkiem fajna bajka) :P
-
AA jeszcze był Toudi, przy każdym odcinku w którym rozmawiał z ksieńciuniem to leżałem ze śmiechu hehe
-
hehe dokladnie.. swoja droga dobre imiona tam idzie dla pajakow znalezc.. nadrzewne zawsze moga byc gumisiami :P
a Toudi fakt... chyba przyszle imie dla mego Crawshayia bo rozwala mnie jego zachowanie dokladnie tak jak zachowanie Taudiego :]
-
Ja mam tylko jeden kokos (łupinę) w terrariach, wydezynfekowałem go solą i wrzątkiem i jest OK. Dlatego kokos, że kryjówki pająków i tak przykrywam ziemią (jest wtedy grota+górka ziemi :P) i po prostu nic nie widać.
Nie pleśnieje - nie ma jak dobrze przygotowany kokos. ..
Uprawnienia umieszczania postów