Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 72

Wątek: Czy boicie się pająków??

Re: Czy boicie się pająków??

tak, jednak częściej można spotkac lecącego szerszenia niż pływającego ptasznika:-)

Atrax Robustus
    Guest

Jesli jestesmy przy osach, to ja nie zapomne, jak na wakacjach bylem zadlony regularnie co pare dni.. tyle tego latalo (gniazdo w dachu u babci)

Zadlenia, ukaszenia, ugryzienia...
    A kto z Was, moi kochani terrarysci, polknal, dla przykladu, muche podczas jazdy rowerem?

Atrax Robustus
    Guest

Zdarzalo sie

Podobno czlowiek przez cale swoje zycie zdjada podczas snu 1kg owadow (czy cos kolo tego).

heheh obskoczymy wszystkie zdarzenia z owadami jakie mogą sie w życiu czlowieka wydarzyć??<==joke

osobiście to nie raz wsunelem muszke(mniam), pamiętam jeszcze jak podczas imprezki kolo połnocy zaczelem bawić sie karaczanami i jak jednego wsadziłem do otworu gebowego to ten............zesrał sie, wtedy poleciał pierwszy bełt tej impry na samą myśl o tym niedobrze mi sie robi bleeeeeeeeeeee

MAJSTER chyba ty zetknełeś się z wyjątkowo pacyfisycznie nastawionym szerszeniem, może właśnie po czarnobylu coś im odbiło i stworzyły swój własny ruch hipisowski...

To naprawdę non stop zbulwersowane terminatory i do tego te wyjątkowo bucowate bombowce żądlą chyba dla zabawy. Kiedyś u mojej babci na strych wprowadziło się kilka sztuk i zbudowały sobie tam bazę wypadową, z której to terroryzowały całą rodzinkę, dopuki ich nie eksmitowaliśmy.

Pewnego dnia siedząc sobie na ławce i kontemplując z nudów własne skarpetki nagle jeden przyłączył sie do mnie, ale chyba mu się nie spodobały, bo natychmiast ugryzł mnie w przedramię bez żadnego powodu, nawet go wkurzyć nie zdążyłem. Po czym ręka mi urosła do rozmiarów przypominających łapy popay'a.

ps. co do obrzydzenia to kleszcze w powiększeniu są nadwyraz obleśne, a jak mam takowego mojemu piesowi z tyłka wydłubać to aż mnie konwulsje dopadają... uah

Neo2 przebiłeś wszystkich na tym forum w tym temacie. Sam się spawiowałem na monitor jak przeczytałem (dżołk).
    Stary, co ci przyszło do głowy z tym karacznem??
    Ja miałem trochę inne pomysły - np. sałatka z dżdżownic, ale jeszcze nie miałem gdzie spróbować!

chyba pisałem że to było na imprezce a jak pewnie wiesz na imprezkach są rózne napoje wspomagające głupie pomysły LoL

a ile muszek i innych owadzików powpadało nam w oczy,za koszule, na maski samochodów i pod koła rowerów :]

ehh wspomnienia, zawsze na sylwestra łapie mnie jakaś melancholia, jestem taki nie do życia

Uprawnienia umieszczania postów