-
Re: Czy boicie się pająków??
tak, jednak częściej można spotkac lecącego szerszenia niż pływającego ptasznika:-)
-
Jesli jestesmy przy osach, to ja nie zapomne, jak na wakacjach bylem zadlony regularnie co pare dni.. tyle tego latalo (gniazdo w dachu u babci)
-
Zadlenia, ukaszenia, ugryzienia...
A kto z Was, moi kochani terrarysci, polknal, dla przykladu, muche podczas jazdy rowerem?
-
Zdarzalo sie
Podobno czlowiek przez cale swoje zycie zdjada podczas snu 1kg owadow (czy cos kolo tego).
-
heheh obskoczymy wszystkie zdarzenia z owadami jakie mogą sie w życiu czlowieka wydarzyć??<==joke
osobiście to nie raz wsunelem muszke(mniam), pamiętam jeszcze jak podczas imprezki kolo połnocy zaczelem bawić sie karaczanami i jak jednego wsadziłem do otworu gebowego to ten............zesrał sie, wtedy poleciał pierwszy bełt tej impry na samą myśl o tym niedobrze mi sie robi bleeeeeeeeeeee
-
MAJSTER chyba ty zetknełeś się z wyjątkowo pacyfisycznie nastawionym szerszeniem, może właśnie po czarnobylu coś im odbiło i stworzyły swój własny ruch hipisowski...
To naprawdę non stop zbulwersowane terminatory i do tego te wyjątkowo bucowate bombowce żądlą chyba dla zabawy. Kiedyś u mojej babci na strych wprowadziło się kilka sztuk i zbudowały sobie tam bazę wypadową, z której to terroryzowały całą rodzinkę, dopuki ich nie eksmitowaliśmy.
Pewnego dnia siedząc sobie na ławce i kontemplując z nudów własne skarpetki nagle jeden przyłączył sie do mnie, ale chyba mu się nie spodobały, bo natychmiast ugryzł mnie w przedramię bez żadnego powodu, nawet go wkurzyć nie zdążyłem. Po czym ręka mi urosła do rozmiarów przypominających łapy popay'a.
ps. co do obrzydzenia to kleszcze w powiększeniu są nadwyraz obleśne, a jak mam takowego mojemu piesowi z tyłka wydłubać to aż mnie konwulsje dopadają... uah
-
Neo2 przebiłeś wszystkich na tym forum w tym temacie. Sam się spawiowałem na monitor jak przeczytałem (dżołk).
Stary, co ci przyszło do głowy z tym karacznem??
Ja miałem trochę inne pomysły - np. sałatka z dżdżownic, ale jeszcze nie miałem gdzie spróbować!
-
chyba pisałem że to było na imprezce a jak pewnie wiesz na imprezkach są rózne napoje wspomagające głupie pomysły LoL
-
a ile muszek i innych owadzików powpadało nam w oczy,za koszule, na maski samochodów i pod koła rowerów :]
-
ehh wspomnienia, zawsze na sylwestra łapie mnie jakaś melancholia, jestem taki nie do życia
Uprawnienia umieszczania postów