-
Re: Czy boicie się pająków??
niedawno przyszła do mojej faterki sąsiadka, odrazu zaczeła pieprzyć głupoty że one są śmiertelnie jadowite bo sie na tym zna i wiem co mówi, zachowałem sie troche głupio bo zaczołem sie śmiać ale nie miałem ochoty po raz 1000 tłumaczyć że są one niegroźne
-
x ray- ja jestem męskiej płuci
Ja zawsze lubiłem bezkręgowce
-
A czy boicie sie szerszeni?
I czy uwazacie je za bardziej niebezpieczne od ptasznikow?
-
szerszenia bardzo ciężko jest sprowokowac do ataku... poza tym wolałbym zostać dziabnięty przez niego niz przez murinusa...
-
OOoo ja sie boje os, szerszeni i takich tam jak ognia. A ze sprowokowaniem szerszenia do ataku to sie nie zgodze, mnie udziabały dwa za to ze szedłem przez podworko na wsi, i bolało mnie niemołosiernie dobrze że miałem leki antyhistaminowe pod ręką bo było by cięzko. I wiem że są cholernie wytrzymałe, jeden myślałem że utopił się w piwie, leżał w nim cały dzien i wieczorem sie nie ruszał to go wziełem do reki i wsadziłem do plecaka, bo chciałem go na drugi dzien ususzyć, w nocy buzde sie, otwieram plecak a tam ten sku*#@$ wylatuje i gryzie wszystkich w pokoju(4 osoby) chyba kaca miał
-
chyba tą wioską był czarnobyl... widać u nas szerszenie podtrute ołowiem(spalinami) są łagodniejsze i bardziej ociężałe(ołowiane)...
-
acha... mnie osobiście raz użądliła pszczoła raz w palec jak ją złapałem - miałem wtedy około 3 lat... i raz osa... jak nadepnąłem na gniazdo, kiedy miałem 6 lat...
-
.............sorry powinienem był napisać ze to dotyczy historii aLICe
-
z tym że szerszeń ma ta przewage iż potrafi latać, pająki jakoś nie bardzo uzywają skrzydeł:-)
-
ale za to ptasznik potrafi....plywac
Uprawnienia umieszczania postów