Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 72

Wątek: Czy boicie się pająków??

Re: Czy boicie się pająków??

niedawno przyszła do mojej faterki sąsiadka, odrazu zaczeła pieprzyć głupoty że one są śmiertelnie jadowite bo sie na tym zna i wiem co mówi, zachowałem sie troche głupio bo zaczołem sie śmiać ale nie miałem ochoty po raz 1000 tłumaczyć że są one niegroźne

Tobasz
    Guest

x ray- ja jestem męskiej płuci

Ja zawsze lubiłem bezkręgowce

A czy boicie sie szerszeni?
    I czy uwazacie je za bardziej niebezpieczne od ptasznikow?

szerszenia bardzo ciężko jest sprowokowac do ataku... poza tym wolałbym zostać dziabnięty przez niego niz przez murinusa...

OOoo ja sie boje os, szerszeni i takich tam jak ognia. A ze sprowokowaniem szerszenia do ataku to sie nie zgodze, mnie udziabały dwa za to ze szedłem przez podworko na wsi, i bolało mnie niemołosiernie dobrze że miałem leki antyhistaminowe pod ręką bo było by cięzko. I wiem że są cholernie wytrzymałe, jeden myślałem że utopił się w piwie, leżał w nim cały dzien i wieczorem sie nie ruszał to go wziełem do reki i wsadziłem do plecaka, bo chciałem go na drugi dzien ususzyć, w nocy buzde sie, otwieram plecak a tam ten sku*#@$ wylatuje i gryzie wszystkich w pokoju(4 osoby) chyba kaca miał

chyba tą wioską był czarnobyl... widać u nas szerszenie podtrute ołowiem(spalinami) są łagodniejsze i bardziej ociężałe(ołowiane)...

acha... mnie osobiście raz użądliła pszczoła raz w palec jak ją złapałem - miałem wtedy około 3 lat... i raz osa... jak nadepnąłem na gniazdo, kiedy miałem 6 lat...

x ray
    Guest

.............sorry powinienem był napisać ze to dotyczy historii aLICe

z tym że szerszeń ma ta przewage iż potrafi latać, pająki jakoś nie bardzo uzywają skrzydeł:-)

ale za to ptasznik potrafi....plywac

Uprawnienia umieszczania postów