Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: Czy boicie się pająków??

Re: Czy boicie się pająków??

aLiCe ja mam podobnie Też mnie brzydzi ślina dzieci okropnie i teżjestem chrzestnym już ponad rocznej dzidzi A co do śliny dorosłych (i młodzieży) to chyba zależy od tego czyja to ślina i pod jaką postacią mam z nią kontakt :P

instynkt macierzynski? a co to jest? alice, przybij piątkę ;P moge tulić zmasakrowanego przez tira zolwia, ale niemowlaka ubabranego czekoladą nie tknę fu

w 100% zgadzam sie z agamem :]
    nie wiem czemu mam tak na dzieci, boxer czy inny pies moze mi twarz wylizac obslinic mnie i jedynie moge miec krzywa mine jak mi ktos powie ze przed chwla lizal kupe [lol] a dziecko moze nie lizac kupy a zjesc chwile wczesniej cos co uwielbiam albo i nic nie jesc a i tak mnie otrzepie..
    taka fobia coz...
    gorsze od tego jest tylko jedno brrrr w tym momencie zalujcie ze nie widzicie jaka bym miala mine jakbym sie dowiedziala ze od 1 stycznia w szkolach obowiazuja muntudki czyt spodniczki dla dzieczyn [hahaha]
    szczescie ze w mojej i tak by to nie obowiazywalo :] niech zyja szkoly dla doroslych :>

A ja straszliwie zaluje, ze zalapalem sie tylko na dwa lata chodzenia w mundurkach uczniowskich z tymi smiesznymi tarczami.
    Zaluje tez, ze nigdy nie mialem dzienniczka ucznia. Albo starego dowodu. Albo legitymacji partyjnej ))

msk nie ma czego zalowac...
    ja sie jeszcze zalapalam na kilka latek fartuszkow z bialymi kolniezykami, na ramieniu tarcza, dzienniczek ucznia w lapie i takie tam bajery...

do tego pierwszy rocznik z nowym dowodem [rotfl] ten sie przynajmniej miesci do portfela :P

Tobasz
    Guest

Widze że hyba temat zamknięty ale jeszcze coś dodam

Ja nie boje sie pająków nawet mając 12lat brałem wszystkie polskie pajaki do ręki ich ocecność koło mnie wcale mi nie przeszkadzała
    nawet szybkie kontniki mnie nie przerażały

he he ale zobaczymy co będzie z ptasznikami =)

x ray
    Guest

jestes dzielna .............,ja się bałem ciemnej piwnicy jak byłem mały

x tay- ja też:-) jak miałem po coś iść do piwnicy to szedłem na dół przyłożyłem ucho do drzwi z piwnicy i zawsze słyszałem że coś sie tam ruszało (woda w rurach płyneła) poszedłem zestrachany na góre i mówiłem, że nie umiałem tego znaleść i ktos inny szedł (np starszy brat:-) )

x ray
    Guest

jak koledzy bawili sie w ganianego po ciemnych piwnicach to zawsze szukałem wymówki.......

Bac sie pajakow? Chyba wtedy nie sprowadzilbym do domu tyle tego obrzydlistwa.
    Za to ludzie "niezainteresowani" wyrazaja swoje opinie o mnie w rozny sposob :
    - "Jestes chory"
    - "To jakis zboczeniec" -> to moja ulubiona opinia
    - "Pojebalo go" -> przepraszam, ale to cytat
    i t. d. i t. p.

Na pewno nabralem do pajakow respektu, szczegolnie do ich szybkosci

Uprawnienia umieszczania postów