Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Pajeczy miniportal

Re: Pajeczy miniportal

Hm,
    Nie raz rozne projekty wykonywalem, taka moja praca, i wiem dobrze ze jak sie cos robi jako cos osobnego to sie tak robi do konca a nie wciela potem do innego seriwsu [przerobki zajmuja dluzej niz tworzenie od poczatku].

Druga sprawa ze informacje beda sie powtarzaly.

Kolejna to to ze serwis dlugo nie pozyje, albo wlozycie w niego troche pieniedzy aby przedluzyc jego zycie/utwierdzic na rynku, ale jak wiadomo ciezko jest prywatnie postawic cos wiekszego bez finansowania.

Poprostu ogolnie myslac, latwiej, lepiej dla uzytkownikow jest od razu dogadac sie z adminem.

No, ale zeby nie bylo ze jestem jakis tam uparty czy cos... to porpostu moje zdanie, musze sie zgodzic z Frodo co do jakosci serwisu lub prezentowanych danych, skupicie sie na kilku gatunkach bardziej popularnych a reszta bedzie z trudem pokolei dodawana, w momencie wspolpracy z terrarystyka macie juz pewien start.

Oczywiscie pisze to nie biorac pod uwage tego czy admin sie zgodzi czy nie, ale nie napisales jakie ma stanowisko wiec... nie pytales pewnie.

Kolejna rzecz to sprawa posiadania wlasnego serwisu... wiem co to znaczy i wiem tez jak sie konczy ta wspaniala euforia poczatkujacego serwisu...marnie.

Szkoda...

Pozdrawiam

Jak chcecie będe mógł napisać pare opisów różnych ciekawych pajączków i odrazu mówie że niechodzi o brachypelmy żeby zaraz się ktoś nieprzyczepił. daj znac na gg mój numer to 2685352

ja juz podjalem sie wspolpracy - opisze rzadsze gatunki, ( te ktore mam w hodowli i ogolnie )

ale Atrax ma racje...

"Pomysl jest ciekawy, tylko zeby go zrealizowac trzeba bedzie wladowac naprawde wielka ilosc pracy i czasu."

I dlatego ten mini portal nie powstanie tak szybko )

Hm jestem za, jednakze dla mnie wykluczone jest zeby profesjonalny serwis byl oparty o jakims szablonie... Napewno ktos z terrarystów wyraziłby chęć wykonania layoutu, nawet ja bym mógł coś swojego dać moje gg: 1253263 prosze o kontakt, chciałbym pomóc

Hmmm kiedyś też takie coś chciałem. Ale jestem za rozwijaniem tego serwisu. Dogadac sie z Nookiem o nie problem, a lepiej coś dopisać do istniejącego serwisu niż tworzyć coś nowego.

KURDE JAK NIE MACIE CO ROBIĆ TO DOPISZCIE NOWE OPISY GATUNKÓW

:-P

miniportal pajeczy powstanie i beda tam nie tylko opisy poszczegolnych gatunkow bedzie mnostwo innych rzeczy...chcecie wiedziec jakich to w przuyszlosci odwiedzcie portal

x ray
    Guest

pomysł jest dobry .......ale ,myślę że warto zaiwestować w to co juz mamy ....

Uprawnienia umieszczania postów