Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Pajeczy miniportal

Re: Pajeczy miniportal

zrobimy portal a jak sie admin naszym portalem zaintererere to sie zglosi do nas

mam sprawe ludzie

myslimy nad szata graficzna miniportalu

chcemy zebyscie wyrazili wasze opinie bo my sie dogadac nie mozemy)

podajcie swoje typy 1 lub 2
    oto linki:
    1. http://www.webprojekt.szablony.pl/la..._32/index.html
    2. http://www.webprojekt.szablony.pl/la...n_47/index.htm

wiec???

Pierwszy szybko się ładuje......

oba ładne... pierwszy jednak ładniejszy... moim zdaniem przynajmniej...

tez myslalem nad 1 wiec 1-0 dla pierwszego

tzn. 2-0

Ciekawe skad wezmiesz informacje o kazdym gatunku, i jak to zklecisz zeby nie bylo nudne jezeli sam post juz jest nudny, pewnie jak zwykle bedzie o B. Albopilosum, B. Smithi, a jak bede cos chcial o jakichs ciekawszych gatunkach to lipa. Zreszta tak czy inaczej informacje bede podobne, bo ile mozna napisac o jednym ptaszniku. Powodzenia

Atrax Robustus
    Guest

Ja rowniez jestem po prostu za rozwinieciem tego, co tu juz jest, bo jak znam zycie, to wiekszosc malo znanych stronek terrarystycznych rozpada sie po paru miesiacach i rzadko pozostaja w pamieci, chyba, ze to jest naprawde cos ekstra, ale wtedy musielibyscie wszystkie opisy i spostrzezenia opierac na swoich wlasnych doswiadczeniach lub zamieszczac ciekawe ekspertyzy naukowcow i badaczy, bo jesli to bedzie przeredagowanie opisow z innych stronek, to co tu duzo mowic... to wtedy to na pewno nie wypali. Oczywiscie swietnie by bylo, gdyby ktos z Was byl wyposazony w dobry aparat fotograficzny, bo zdjecia sa rowniez bardzo wazne.

Pomysl jest ciekawy, tylko zeby go zrealizowac trzeba bedzie wladowac naprawde wielka ilosc pracy i czasu.

robson... moge wpaść do Ciebie z aparatem :P

Wypadało by tylko te szablony ciut podrasować np. kolorystyka obu bardziej przypomina stronkę producenta armatury łazienkowej, niżli portal traktujący o tematyce zeologicznej...

ps. pierwszy szablonik ujdzie, a na drugi to już wogóle patrzyć nie mogę....yahh

ps2. równiez jestem zdania, że warto by ciut odrestaurować terrarium, gdyż zawsze jak szukam informacji o jakimś gatuniku muszę spadać na tę ślamazarną i przesyconą formą terrarystykę... i i tak koopa,gdyż niezbyt wiele tam naskrobali...
    A jak powstanie mnustwo stron tematycznych, z własnym forum itd. to nam się wszyscy pogubią

ps3. no już nie marudzę, niech się dzieje wola nieba, a jak bym się przydał to służę pomocą...

Uprawnienia umieszczania postów