-
-
Re: Pajeczy miniportal
Pierwszy szybko się ładuje......
-
oba ładne... pierwszy jednak ładniejszy... moim zdaniem przynajmniej...
-
tez myslalem nad 1 wiec 1-0 dla pierwszego
-
-
tzn. 2-0
-
Ciekawe skad wezmiesz informacje o kazdym gatunku, i jak to zklecisz zeby nie bylo nudne jezeli sam post juz jest nudny, pewnie jak zwykle bedzie o B. Albopilosum, B. Smithi, a jak bede cos chcial o jakichs ciekawszych gatunkach to lipa. Zreszta tak czy inaczej informacje bede podobne, bo ile mozna napisac o jednym ptaszniku. Powodzenia
-
Ja rowniez jestem po prostu za rozwinieciem tego, co tu juz jest, bo jak znam zycie, to wiekszosc malo znanych stronek terrarystycznych rozpada sie po paru miesiacach i rzadko pozostaja w pamieci, chyba, ze to jest naprawde cos ekstra, ale wtedy musielibyscie wszystkie opisy i spostrzezenia opierac na swoich wlasnych doswiadczeniach lub zamieszczac ciekawe ekspertyzy naukowcow i badaczy, bo jesli to bedzie przeredagowanie opisow z innych stronek, to co tu duzo mowic... to wtedy to na pewno nie wypali. Oczywiscie swietnie by bylo, gdyby ktos z Was byl wyposazony w dobry aparat fotograficzny, bo zdjecia sa rowniez bardzo wazne.
Pomysl jest ciekawy, tylko zeby go zrealizowac trzeba bedzie wladowac naprawde wielka ilosc pracy i czasu.
-
robson... moge wpaść do Ciebie z aparatem :P
-
Wypadało by tylko te szablony ciut podrasować np. kolorystyka obu bardziej przypomina stronkę producenta armatury łazienkowej, niżli portal traktujący o tematyce zeologicznej...
ps. pierwszy szablonik ujdzie, a na drugi to już wogóle patrzyć nie mogę....yahh
ps2. równiez jestem zdania, że warto by ciut odrestaurować terrarium, gdyż zawsze jak szukam informacji o jakimś gatuniku muszę spadać na tę ślamazarną i przesyconą formą terrarystykę... i i tak koopa,gdyż niezbyt wiele tam naskrobali...
A jak powstanie mnustwo stron tematycznych, z własnym forum itd. to nam się wszyscy pogubią
ps3. no już nie marudzę, niech się dzieje wola nieba, a jak bym się przydał to służę pomocą...
Uprawnienia umieszczania postów