Hm,
Nie raz rozne projekty wykonywalem, taka moja praca, i wiem dobrze ze jak sie cos robi jako cos osobnego to sie tak robi do konca a nie wciela potem do innego seriwsu [przerobki zajmuja dluzej niz tworzenie od poczatku].

Druga sprawa ze informacje beda sie powtarzaly.

Kolejna to to ze serwis dlugo nie pozyje, albo wlozycie w niego troche pieniedzy aby przedluzyc jego zycie/utwierdzic na rynku, ale jak wiadomo ciezko jest prywatnie postawic cos wiekszego bez finansowania.

Poprostu ogolnie myslac, latwiej, lepiej dla uzytkownikow jest od razu dogadac sie z adminem.

No, ale zeby nie bylo ze jestem jakis tam uparty czy cos... to porpostu moje zdanie, musze sie zgodzic z Frodo co do jakosci serwisu lub prezentowanych danych, skupicie sie na kilku gatunkach bardziej popularnych a reszta bedzie z trudem pokolei dodawana, w momencie wspolpracy z terrarystyka macie juz pewien start.

Oczywiscie pisze to nie biorac pod uwage tego czy admin sie zgodzi czy nie, ale nie napisales jakie ma stanowisko wiec... nie pytales pewnie.

Kolejna rzecz to sprawa posiadania wlasnego serwisu... wiem co to znaczy i wiem tez jak sie konczy ta wspaniala euforia poczatkujacego serwisu...marnie.

Szkoda...

Pozdrawiam