Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Pajeczy miniportal

Pajeczy miniportal

Co myslicie nad stworzeniem takiego miniportalu??
    znalazloby sie tam jak hodowac poszczegolny gatunek itp.
    wystroj w terrarium i rozne takie tam rzeczy
    czy przez was bedzie taki portal mile widziany czy mam dac obie spokoj i wogole go nie tworzyc??
    jestem wlasnie w trakcie przygotowania takiego portalu...
    jezeli ktos by chcial pomoc to prosze do mnie na maila (podany w profilu) lub na gg czy tlen (jak kto woli nie)
    wiec jak jezeli powstanie taki portal to bedzie dobrze czy po prostu bedziecie na niego bluzgac i mowic ze jest kopia terrarystyki i terrarium tak jak to niektorzy zrobili ze stronka terraworld
    wiec co jestescie za stworzeniem czy nie??

p.s. pytam bo po co mam robic miniportal jezeli nikt go wcale nie odwiedzi:/

Re: Pajeczy miniportal

hmm...hehe - te informacje sa zawarte w opisach na terrrarystyce.pl i tutaj na tcp lepiej przylozyc sie do rozwijania ktoregos z tych dwoch serwisów.

Ale z drugiej strony - jestem ZA powstaniem tego miniporatlu

Ja również byłbym za tym aby taki portal powstał,o ile nie będzie to żywcem spisane ze stronki terraystyki czy terrarium.

wlasnie razem z XeO rozmawiamy o portalu ktory chcemy zrobic
    zapewniam was o tym ze to nie bedzie spisane z innych stron
    we dwoje przyjelismy zasade ze jezeli to ma byc pajeczy miniportal to bedzie cholernie duzo o jednym gatunku
    to bedzie glownie o pajaku i jezeli ktos bedzie chcial sie dowiedziec o hodowli wcisnie link i wejdzie do dzialu w ktorym pisze jak hodowac dany gatunek
    razem z XeO doszlismy do wniosku ze jak to bedzie miniportal to jak koles wejdzie na opis jednego gatunku to az mu sie oczy wyje@#$@# jak zobaczy ile jest napisane o jednym gatunku.
    oczywiscie to nie bedzie opis nudzacy, sprobujemy to zlozyc zeby czytelnik mogl przeczytac caly opis i sie nie nudzic
    wiec wyrazajcie opinie nadal

RAMMSTEIN1 terrarystyka jest napisana krotko o pajakach. czyli wilgotnosc temp. charaktert itp. czasami do jakiegos gatunku jest p[oszczegolne informacje na temat gatunku a ja chce stworzyc z XeO taki portal ze o jednym gatunku bedzie maxxxxxx informacji kpw??

jezeli ktos chce pomagac niech pisze (kontakt w profilu)

Spoko - popieram Wasz pomysl i w razie czego moge pomoc w tworzeniu

jezeli chcesz pomoc to wal na gg

mam Cie na liscie na gg wiec po prostu zmien stat na dostepny

_INVISIBLE_
    Guest

Chcecie zrobic dla wrzystkich gat. z tego co pamietam jest ich 850 :P, ale popieram

mozna by zrobic o wszystkich pajeczakach 90.000 gatunkow :P:P

hehe ale jak będzie ich 850 gat. to raczej nie będzie taki mini ten portal

Witam

mimo ze nowy, pozwole sobie wypowiedziec sie.
    Moje male imho... lepiej dogadac sie z adminem terrarium.com.pl i stworzyc dzial o pajakach, ktory bylby bardzo rozwiniety i zawieral wiecej niz opisy, ktore sa dostepne, ale rowniez zawieral by je!
    Tzn... po co robic dodatkowy portal jak jeden jest ogotwy i mozna go rozszerzyc? [znaczy ja wiem, ze jak sie robi cos samemu to jest lepiej...ale tylko z punktu widzenia autora (wiem z wlasnego doswiadczenia)].
    Byloby imho o wiele lepiej bo i mamy tutaj fajne forum, i fajny faq, wiele osob hoduje wiecej niz jeden gatunek no i bylby podzial informacji, bieganie po stronkach... a imho admin terrarium jak by zobaczyl co tma kombinujecie to z checia by to wcielil pod swoje skrzydla [takie moje imho].

No ale oczywiscie zrobicie jak bedziecie woleli, pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów