-
Pajeczy miniportal
Co myslicie nad stworzeniem takiego miniportalu??
znalazloby sie tam jak hodowac poszczegolny gatunek itp.
wystroj w terrarium i rozne takie tam rzeczy
czy przez was bedzie taki portal mile widziany czy mam dac obie spokoj i wogole go nie tworzyc??
jestem wlasnie w trakcie przygotowania takiego portalu...
jezeli ktos by chcial pomoc to prosze do mnie na maila (podany w profilu) lub na gg czy tlen (jak kto woli nie)
wiec jak jezeli powstanie taki portal to bedzie dobrze czy po prostu bedziecie na niego bluzgac i mowic ze jest kopia terrarystyki i terrarium tak jak to niektorzy zrobili ze stronka terraworld
wiec co jestescie za stworzeniem czy nie??
p.s. pytam bo po co mam robic miniportal jezeli nikt go wcale nie odwiedzi:/
-
Re: Pajeczy miniportal
hmm...hehe - te informacje sa zawarte w opisach na terrrarystyce.pl i tutaj na tcp lepiej przylozyc sie do rozwijania ktoregos z tych dwoch serwisów.
Ale z drugiej strony - jestem ZA powstaniem tego miniporatlu
-
Ja również byłbym za tym aby taki portal powstał,o ile nie będzie to żywcem spisane ze stronki terraystyki czy terrarium.
-
-
Spoko - popieram Wasz pomysl i w razie czego moge pomoc w tworzeniu
-
jezeli chcesz pomoc to wal na gg
-
mam Cie na liscie na gg wiec po prostu zmien stat na dostepny
-
Chcecie zrobic dla wrzystkich gat. z tego co pamietam jest ich 850 :P, ale popieram
-
mozna by zrobic o wszystkich pajeczakach 90.000 gatunkow :P:P
hehe ale jak będzie ich 850 gat. to raczej nie będzie taki mini ten portal
-
Witam
mimo ze nowy, pozwole sobie wypowiedziec sie.
Moje male imho... lepiej dogadac sie z adminem terrarium.com.pl i stworzyc dzial o pajakach, ktory bylby bardzo rozwiniety i zawieral wiecej niz opisy, ktore sa dostepne, ale rowniez zawieral by je!
Tzn... po co robic dodatkowy portal jak jeden jest ogotwy i mozna go rozszerzyc? [znaczy ja wiem, ze jak sie robi cos samemu to jest lepiej...ale tylko z punktu widzenia autora (wiem z wlasnego doswiadczenia)].
Byloby imho o wiele lepiej bo i mamy tutaj fajne forum, i fajny faq, wiele osob hoduje wiecej niz jeden gatunek no i bylby podzial informacji, bieganie po stronkach... a imho admin terrarium jak by zobaczyl co tma kombinujecie to z checia by to wcielil pod swoje skrzydla [takie moje imho].
No ale oczywiscie zrobicie jak bedziecie woleli, pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów