Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Mordercza prędkość A.Geniculata !!!!!!!!!!!

Re: Mordercza prędkość A.Geniculata !!!!!!!!!!!

Dziekuje za opisy tym którym sie podobało i tym którym sie podobało mniej )))))))
    pozdrawiam MasterMike

Hmmmm.... jakby to powiedzieć. Wolna jakaś.
    Moja geniculata nie jadla 3 tygodnie (nie było mnie w domu). Jak wróciłem i lekko uchyliłem jej wieczko prawie wyskoczyla z niego. Miotała się tam ttoche i jak się uspokoiła wrzuciłem świerszcza. Leciutko dotknął ziemi i pająk się na niego rzucił. To byl dosłownie teleport. Głodne geniculaty są piekielnie agresywne i szybkie.

Mam wrazenie ze moja geni zadziałała tak szybko jak wszystkie inne geniculaty (czyli teleport) no ale z tego co widze to morda masz potwora który jest jeszcze szybszy, nagraj i pokaz nam co ta twoja geni potrafi bo zaczynam miec kompleksy z powodu tego ze moja jest "wolna jakas" )))))))))) pozdrawiam MasterMike

Morda poprostu chcial sie dowartosciowac, raczej trudno zobaczyc po takim filmiku czy jego jest szybsza czy nie, ze stoperem nie stal przy terrarium. Duzo ludzi tutaj na forum jakos tak dziwnie gada, jakoby to ich ptaszniki byly najagresywniejsze, najszybsze i wogole najlepsze we wszystkim. Ptasznik to ptasznik.

Swięte słowa Rastafaq . pozdrawiam MasterMike

Geba czy jak Ci tam, moze wystawisz swojego zarloka na zawody jakies, jak taki szybki.

Super pająk, Mike

hehe bajerka naprawde szybki Moja Smithi też jest bardzo szybka, może podobną ma szybkość. Pozdrawiam

Ja jestem jeszcze szybszy, jak sie na wyplate rzucam =)

Wielkie dzieki wszystkim )))) widze ze nie wszyscy maja "najszybsze" i "najbardziej agresywne" pajaczki.pozdrawiam MasterMIke

Uprawnienia umieszczania postów