Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Czym dokladnie posmarować?

Re: Czym dokladnie posmarować?

mniam mniam. myślę że ten chinczyk z restauracji na rynku sie tym zainteresuje

(wiem wiem, Hari, ale wole juz trzesc tylkiem o byle kupę, niż potem zignorowac cos powaznego ;-) ale i tak juz po tym niczego - ale nie Nietsche'go - sie nie boje )

_INVISIBLE_
    Guest

U mojej G.rosea po szybach jest tego duuzo i na podlozu. Nie smaruje sie zadnym roztworem alkocholu, odwloka lub innych czesci ciala ptasznika....!! poniewaz "spalisz" ptasznika

Zanim jeszcze zacząłem wdrażać się w arkana terrarystyki i trzymać w domu niekonwencjonalne przytulaki, hodowałem sobie chomiki. Jako, że u chomiczków w klatce koopy zawsze obfitość, postanowiłem jakoś wykorzystać ten wspaniały surowiec naturalny.

Od razu pomyślałem o ekskluzywnej, chińskiej, blaszanej restauracji, która to mogła by zostać przetwórnią nowej odmiany czarnego ryżu instant.

I może ta koopa wreszcie stała by się przysmakiem narodowym, gdyby nie to, że czasami szamkam u chinczyków...
    Tak więc Double to był tylko taki przykład...
    Nie próbuj tego w domku

jest taki doś nieprzyjemny środek przeciwgrzybiczny, zwie sie udofen, ale niewiem jak na to pajączek zareaguje bo ponoć niesamowicie piecze przy smarowaniu. Jak narazie nie miałem potrzeby czegoś takiego używać ani na sobie ani na pajączkach zatem dokładnie niemoge określić przeżyć związanych ze stosowaniem tego specyfiku :>

a to, że kupy patyczakow przypominaja granulki kakao instant, wie kazde dziecko chcące sprawić psikusa domownikom :]

czytajcie dokladniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to co bylo w druigim poscie to pomylka.napisalem.spirytusem smaruje siepodloze zeby wypalic grzyba

Double!!
    Jak możesz dać ptasznikowi na imie Pusia???
    Nie obraź się, ale mi sie nie podoba. Za to podobają mi się twoje terra bo widziałem je gdzieś tam (chyba na twojej stronce - super zrobionej zresztą)

Darz Bór

hehe Pusia sie tak nazywa specjalnie ;-) Po pierwsze, ma to wlasnie na celu zaskoczenie odbiorcow nadaniem kociego czy chomiczego imienia jadowitemu ptasznikowi, po drugie - czyż Pusia nie pasuje do tej delikatnej, subtelnej,malo rozgarnietej i owlosionej kobietki, ktora jest moja geniculatka? ;P

Uprawnienia umieszczania postów