Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: versicolor

Re: versicolor

raczej ptaszniki naziemne a pseudopodziemne
    ale fajnego masz kedziorka

A T R A X ---> a moze by juz tak zamknac tą telenowele - temat znaczy sie ? ;P

_INVISIBLE_
    Guest

Poprostu jest jej tam dobrze i niech tak zostanie, kazdy ptasznik jest inny, nie koniecznie musi siedziec w okopach bo taka jest teoria

rammstein, wlasnie nie pseudopodziemne, bo pseudonazimne...
    jest naziemnym (tak sklasyfikowany) a kopie jak podziemny, czyli jest pseudonazimny :P
    ale zamieszalem

n3
    Guest

LOL ale bufony tutaj rezydują hahaha dobre sobie... napisalem MAJsTEreK posta bo wydało mi sie dziwne ze 10 innych pajakow ucieka przed spryskiwaczem a ten nie... ten wlazł pod strumien wody.. to nie jest problem lecz obserwacja jak niektorzy zauwazyli... uwazaj kolego zebys rozumow nie pozjadał hah.. no comment..

i co w niej ciekawego?

n3
    Guest

daj spokoj stary... przez takie komentowanie postow coraz bardziej odechciewa mi sie tu cokolwiek czytac.. zobaczylem.. zdziwilo mnie to... napisałem posta bo taki mialem kaprys.. ;] masz szczescie ze o kupie na szybie nie napisałem i czy warto ja scierac nie dodałem....

sam widzisz, że niczemu dobremu ten post nie posłużył... ;]

n3
    Guest

napisałem to dla takich ludzi jak Hwarang bo tez wole czytac cos takiego niz połowe postow na forum. wychodzi na to ze lepiej tu nic nie pisac... a o towarzyszu FRODO sie wypowiadac nie bede bo jak widzialem sami sie wypowiadaliscie w ktoryms poscie... zgin przepadnij.. hahh

połowę postów na tym forum omijam(bo chcę mi się wymiotować gdy czytam kolejne głupie pytanie)... przy tym się zatrzymałem, bo nie zauważyłem w nim nic ciekawego i zapytałem... a frodo ma wiedzę. czasem tylko nieodpowiednio się zachowuje...

azresztą... skończmy już to... jesteś super.. ten post też.. żałuję tylko, że zapytałem..

Uprawnienia umieszczania postów