-
-
Re: versicolor
Poprostu jest jej tam dobrze i niech tak zostanie, kazdy ptasznik jest inny, nie koniecznie musi siedziec w okopach bo taka jest teoria
-
-
LOL ale bufony tutaj rezydują hahaha dobre sobie... napisalem MAJsTEreK posta bo wydało mi sie dziwne ze 10 innych pajakow ucieka przed spryskiwaczem a ten nie... ten wlazł pod strumien wody.. to nie jest problem lecz obserwacja jak niektorzy zauwazyli... uwazaj kolego zebys rozumow nie pozjadał hah.. no comment..
-
-
daj spokoj stary... przez takie komentowanie postow coraz bardziej odechciewa mi sie tu cokolwiek czytac.. zobaczylem.. zdziwilo mnie to... napisałem posta bo taki mialem kaprys.. ;] masz szczescie ze o kupie na szybie nie napisałem i czy warto ja scierac nie dodałem....
-
sam widzisz, że niczemu dobremu ten post nie posłużył... ;]
-
napisałem to dla takich ludzi jak Hwarang bo tez wole czytac cos takiego niz połowe postow na forum. wychodzi na to ze lepiej tu nic nie pisac... a o towarzyszu FRODO sie wypowiadac nie bede bo jak widzialem sami sie wypowiadaliscie w ktoryms poscie... zgin przepadnij.. hahh
-
połowę postów na tym forum omijam(bo chcę mi się wymiotować gdy czytam kolejne głupie pytanie)... przy tym się zatrzymałem, bo nie zauważyłem w nim nic ciekawego i zapytałem... a frodo ma wiedzę. czasem tylko nieodpowiednio się zachowuje...
-
azresztą... skończmy już to... jesteś super.. ten post też.. żałuję tylko, że zapytałem..
Uprawnienia umieszczania postów