Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: versicolor

Re: versicolor

I ze pajaczkowi sie to spodobalo. A ktos kto nie psikal jeszcze na pajaczki, bo wszedzie jest napisane, ze nie wolno taka wiadomosc mogla zaskoczyc
    A tak serio, to forum jest nie tylko dla starych i doswiadczonych bywalcow, ale tez dla swiezych

'lekko sie skulił' - to oznacza, że raczej mu się nie podobało... myślę, że forum jest przede wszystkim dla niedoświadczonych(między innymi mnie), żeby mogli zdobywać wiedzę... wole więc posty, z których można się czegoś konkretnego dowiedzieć...

_INVISIBLE_
    Guest

I mozna sie klucic bez konca

hih.. to nie kłutnia tylko wymiana poglądów...

Moj znajomy polewal z konewki swoja Brazilophelme Nandu i najwyrazniej jej sie to podobalo. Nie kulila sie ani nie uciekala tylko probowala jeszcze lapac wode.

jezeli juz to zgadzam sie z Hwarangiem - ma racje

A mi sie ta wiadomosc bardzo podoba. Przyjemnie jest poczytac o czyms wesolym i milym, niz tylko "moj pajak stracil noge", "nie chce jesc", "ptasznik zdechl, pomozcie", "pojawila sie plesn"

to jest przyjemne? polał pająka wodą a ten się skulił.. :/ czegoś nie rozumiem...

Dokladnie, fajnie jest poczytac czasem o takich pierdolkach. Forum jest przede wszystkim dla poczatkujacych, ktorym doswiadczeni hodowcy moga udzielic pomocy, zamiast krytykowac, oni tez sie kiedys uczyli.

Pozdro 4 all

zdrajco... :P przecież nie ma w tym poście nic ciekawego ani pouczającego...

Uprawnienia umieszczania postów