-
Re: versicolor
I ze pajaczkowi sie to spodobalo. A ktos kto nie psikal jeszcze na pajaczki, bo wszedzie jest napisane, ze nie wolno taka wiadomosc mogla zaskoczyc
A tak serio, to forum jest nie tylko dla starych i doswiadczonych bywalcow, ale tez dla swiezych
-
'lekko sie skulił' - to oznacza, że raczej mu się nie podobało... myślę, że forum jest przede wszystkim dla niedoświadczonych(między innymi mnie), żeby mogli zdobywać wiedzę... wole więc posty, z których można się czegoś konkretnego dowiedzieć...
-
I mozna sie klucic bez konca
-
hih.. to nie kłutnia tylko wymiana poglądów...
-
Moj znajomy polewal z konewki swoja Brazilophelme Nandu i najwyrazniej jej sie to podobalo. Nie kulila sie ani nie uciekala tylko probowala jeszcze lapac wode.
-
jezeli juz to zgadzam sie z Hwarangiem - ma racje
-
A mi sie ta wiadomosc bardzo podoba. Przyjemnie jest poczytac o czyms wesolym i milym, niz tylko "moj pajak stracil noge", "nie chce jesc", "ptasznik zdechl, pomozcie", "pojawila sie plesn"
-
to jest przyjemne? polał pająka wodą a ten się skulił.. :/ czegoś nie rozumiem...
-
Dokladnie, fajnie jest poczytac czasem o takich pierdolkach. Forum jest przede wszystkim dla poczatkujacych, ktorym doswiadczeni hodowcy moga udzielic pomocy, zamiast krytykowac, oni tez sie kiedys uczyli.
Pozdro 4 all
-
zdrajco... :P przecież nie ma w tym poście nic ciekawego ani pouczającego...
Uprawnienia umieszczania postów