Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Wątek: versicolor

Re: versicolor

nie krytykuje.. zapytalem tylko co tu jest takiego ciekawego... :/

ale zawsze mozna sie podzielic radoscia, doswiadczeniami itd :P hehe...

Hwarang ma racja

Zgadza sie Bachus, jezeli chce niech pisze - lepsze to niz czytanie postow w stylu: "pajak nie chce jesc"; "stracil odnoze" itd

ale to są takie doświadczenia nie bardzo :/ zgodzę się, że to lepsze niż tak zwane 'głupie pytania'... ale tutaj też nic ciekawego nie ma... :/

bachus.. on jest bardziej doświadczony ode mnie... :P

Kogos moze to zainteresowac, dla mnie ciekawe jest jak moj pajak sobie kopie albo pajeczyne robi bo mam go od kilku tygodni i to dla mnie nowosc, komu mam o tym mowic, mojej mamie, ktorej to nie obchodzi ?? :P I jesli doswiadczenie ma plegac na tym ze przestane sie cieszyc z wybrykow moich zwierzat to wole byc niedoswiadczony, bo hoduje je dla przyjemnosci a nie dla rutyny.

Ok. lepiej skonczmy juz ten temat kazdy ma swoje zdanie

racja... kogoś to jednak może zainteresować :/ ale czy to jest wybryk? ja napisałem w całej mojej karierze() jedynie jakieś 4 posty... jeden z pytaniem... drugi z filmami... trzeci z tym jak mi zwiał b. albopilosum, a 4 o tym jak po miesiącu wrócił(i to jest wybryk :P)... reszty dowiaduje się z archiwum... tam znajduję też na prawdę(według mnie) fajne posty...

zdrajaca ma rację... :P :P :P (nie przyjadę do Ciebie sie pobawić)

Heh, czytalem o twoim szczesciarzu albopilosum

Uprawnienia umieszczania postów