Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Co to ??

michał nierodzik
    Guest

Co to ??

Mam kondziora 10 wyl samiczke Niej 3 miesiące i niewyglada to na wylinke ale nie tym sie martwie. Dziwne jest to ze moge ją połozyc na plecach i bedzie leżeć moge ja nocić jest bardzo osowiała ale na wylinke to niewygląda może jest chora czy coś A może ma taki charakter sam niewiem troche si ja denerwuje bo mam ja od małego to muj pupil i niewiem co z tym robić wogule nieucieka ostatnią wylinke miała 3 miesiące temu i od tamtej pory nic niejadła a teraz jeszcze osowiała

Re: Co to ??

Osowiala?
    Moze padla?
    Serio mowie, jesli mozesz polozyc ja "na plecach" to to nie jest normalne...

jeśli jeszcze nie padłą to padnie niedługo :/ prawdopodobnie...

michał nierodzik
    Guest

o nie jade do weterynarz kurcze co to może być jeszcze zyje

BakuBak
    Guest

morze odwodniła sie ?? .. jak wygląda jej odwłok ?? jak mozesz ja tak swobodnie brać to sprawdz czy nie ma gdzieś jaiś zmian czy uszkodzeń - mogła sie zranić w jakimś niedostępnym miejscu i wycieka z niej powoli :[

walter
    Guest

A moze po prostu ma troche za chlodno???

Mój smithi się tak zachowywał przed śmiercią, ale on spadł z wysokości...
    Nie wróży to dobrze, ale trzymam kciuki.

michał nierodzik
    Guest

wiecie co mi sie wydaje ze on jest taki spokojny z natóry jak go posadziłem na łózko chodzi se normalnie tylko ze powoli niema zadnych uszkodzeń zewnetrnych ale może to to ze 1 miesiac temu spadł z ,05 metra wraz z terrara ale to na dniach sie zrob8ił taki osowiały po ukadku był normalny

Uprawnienia umieszczania postów