Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Oświetlenie...

Re: Oświetlenie...

Najsmieszniejsze jest to ze sobie napisal ze ma 25 lat BUhahaha

kompleks nizszosci

Sam sobie odpowiedziales, wiec po co post?
    Ja swoje pajaki dogrzewam na czerwono i gerneralnie stoja w glebi szafki, wiec w polmroku. No ale po 1sze im to odpowiada (lasiodory) po 2gie juz sie na nie napatrzylem i teraz wole dac im spokoj.

Robson, chcesz ładnego oswietlenia i do tego ciepła? Zainwestuj w halogeny. Dają ladne swiatło w terrariach. polecam.

halogeny dla pajakow??

Szwabskie (czyt. niemieckie) terraria są często oświetlone halogenkami, osobiście za dużo kosztowało by mnie o światło aby o nim poważnie myśleć.

Może to chamskie albo samolubne ale muszę to zrobić Mam nadzieję że myster frodo przeczyta to w końcu. Te słowa są już raz umieszczone tez w temacie o oświetleniu ale zależy mi żeby frodo to przeczytał więc:
    "Witaj Frodo. Przeczytałem wszystkie wiadomości które umieściłeś na terrarium.com.pl i doszłem do wniosku że nikomu tu nie pomogłeś. Na konkretne pytania odpowiadasz jakimiś śmiesznymi tylko i wyłacznie chyba dla Ciebie żartami. Jaki to ma sens że wogóle zabierasz głos tutaj? Wejdź sobie na www.sfd.pl i do działu "humor". To pośmiejesz się z innymi Tobie podobnymi ludźmi. Ja na przykład wchodzę na to forum jak chce się czegoś dowiedzieć o ptasznikach. Od niedawna wiem na ich temat więcej niż Ty, bo poznałem kilku porządncyh hodowców i teraz staram się odpowiadać na pytania a nie je zadawać jak było jeszcze całkiem niedawno. A amatorem kwaśnych jabłek nie jestem i takie uwagi zachowaj dla siebie. Bo nie chce już czytać czegoś na mój temat! Dzięki i zastanów się co i do kogo piszesz! Dzięki, jeśli Twój rozum ogarnął oczywiście natłok informacji! Pozdrawiam ludzi którzy coś sobą reprezentują"
    No i oczywiście dodam że ptaszniki mogą mieć jasne światło. Nie koniecznie niebieskie albo czerwone. Ale jeśli się nie kryją przed nim to nie dla tego że jest miłe dla oka tylko chcą się ograć. A lepiej jeśli go nie widzą

niezle przemowienie
    podpisuje sie pod tym

Oczywiscie. Nie mowie tu o jupiterach, ale o halogenach malej mocy. Teraz na rynku jest duze zroznicowanie tych zarowek. Zarowno na napięcie sieciowe, jak i stałe.

Piękna hodowla Chyba marzenie każdego z nas. Nieźle dają te halogeny. A światło z nich nie jest rozproszone i to jest+

Uprawnienia umieszczania postów