Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Oświetlenie...

Re: Oświetlenie...

ale Ty głupi jestes....

Frodo żal mi ciebie, człowieku, znajdź sobie może ciekawsze zajęcie i nie udzielaj się w dyskusjach jeśli ci temat nie pasi, jakbyś nie zdążył zauważyć oświecę cię - twoje głupie żarty nikogo tu nie bawią więc zrób mi przysługę i odpuść sobie.

szkoda ze tutaj nie da sie dac ignora na wypowiedzi poszczegolnych osobnikow :/

a jarzeniowki fakt potrawia podniesc temp, ale nie polecam..
    czlowiek pier...ca dostaje z tym swiatlem, nie chce pomyslec o pajaku...

To czego mam użyc jako oświetlenia, żeby ładnie odzwierciedlało barwy pajączka itp.??

i`am
    Guest

nie przekonasz sie dopuki sam nie sprawdzisz;] to tez zalezy charakteru danego pajaka;]

raczej mało który pająk będzie chciał siedzieć w świetle... żeby go obejrzeć najprawdopodobniej będziesz musiał go złapać i posadzić w dobrze oświetlonym miejscu :/ ...ale nigdy nie wiadomo...

więc wszystko jasne... frodo ma około 17 lat, a idiotyczne texty bierze od kolegów ze stolarni...

Niewazne ile mam lat, jak moje odpowiedzi sa idiotyczne to nie wiem co sadzic o tych, ktore sa pisane na serio, nie chce mi sie juz cytowac ale wydaje mi sie ze wiecej bys sie dowiedzial na forum Pani Domu

Frodo mi przypomina pewnego osobnika który był tu na forum kiedyś a mianowicie Punkersa. Wiec Frodo, Punkers miał twój poziom i moze powinneś sie z nim skontaktować byś znalazł przyjaciela z którym mógłbyś "żartować".

też go pamiętam... miły chłopak... :]

Uprawnienia umieszczania postów