Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Kokos :P

_INVISIBLE_
    Guest

Re: Kokos :P

Lakier bezbarwny raczej nie moze byc poniewaz jest to chemia i moze zaszkodzic ptasznikowi . Swojego kokosa wlozylem ptasznikowi ( P. murinus) bez wrzelakich przygotowan i byl w terra pol roku i zadnych grzybow !!!ale dzisiaj zmienilem wystruj , zobaczylem czy kokos przypadkiem nie splesnial od spodu i nic ..!!

no... tak jak u mnie wystarczy dobra wentylacja

Jak kupisz impregnowany korzen to tez moze byc chemia , nie wiem czemu ale jak slysze "wsadz polowke kokosa zeby pajak mial sie gdzie schowac' to mi sie cisnienie podnosi ( co i tak sie dosc czesto zdaza , jest duzo ciekawszych pomyslow na kryjowke dla naszych pupili wiec aleluje do wszystkich kokosow - plesniec, plesniec i jeszcze raz plesniec moze w koncu dadza wam spokoj

oczywiście, że tak... mój kolega wyjechał na tydzień i oddał do mojego hotelu swojego b. albopilosum po 7 wylince... wsadziłem mu do terrarium zwykły plastykowy kubeczek i zabudowałem wszystko torfem... wcale nie widać, że ta kryjówka jest z plastyku... wygląda bardzo dobrze...

mam tak samo u mojej kędziorki Zosi L8 w terrarium
    pojemniczek obsypany wloknem kokosowym... i fajnie to nawet wyglada )

_INVISIBLE_
    Guest

Doniczka tez suuper wyglada lub jakos korzen ktury mogl by sie nadawac na krujowke, kazdy szuka czegos nowego i pieknego

Uprawnienia umieszczania postów