-
cholera jasna
stala sie rzecz okropna, moj smithi po 3 wylince biega sobie po domu :/
a najgorsze jest to ze nie wiem gdzie :/
uciekl przesz szpare w terrarium ktore zrobil ktos bardzo inteligentny (nie ja) i nie pomyslal ze taki odstep moze spowodowac ucieczke. od razu pisze ze obszar dla smithiego w terra byl 4X10X10 i w tym mial ok 7 cm wlokna. jest to terra dzielone na 2 pajaczki.
watpie zebym dal rade go znalesc, ale moze ktos juz tak mial i udalo mu sie znalesc takiego malego pajonczka
-
Re: cholera jasna
Może się zakopał, sprawdź dokładnie.
-
Takiego malego pajaka jest wyjatkowo trudno znalesc. Moze juz nawet nie jest u Ciebie w domu tylko biega se po klatce. Moze zawita do mnie (mieszkam pietro wyzej :P). Lepiej zeby Twoj pies go nie znalazl, nie mowiac juz o starej :P . Powodzenia .
-
"uciekl przesz szpare w terrarium ktore zrobil ktos bardzo inteligentny (nie ja) i nie pomyslal ze taki odstep moze spowodowac ucieczke"
wtakim razie Ty tez nie pomyślałeś że może uciec przez tą szpare i w wpuściłeś tam smithiego, wina lezy też po twojej stronie, powodzenia w szukaniu, miałem kiedyś ten sam problem ale znalazłem go jak chodził po ścianie w moim pokoju
-
Wiekszosc pajakow sie nie znajduje niestety. I to bardzo duza wiekszosc. Ale szukaj... moze akurat.
-
zaczekaj 29 dni, a sam wróci
-
pajaczek sie znalazl, byl w terrarium za higrometrem po stronie kedziorki L8. Skubaniec przedostal sie przez dziurki na sciance dzialowej gdzie byl higrometr. Staruszek za duze dziurki zrobil. Jesli chodzi o szpare pomiedzy pokrywa a terrarium to jej nie zauwazylem az do dzisiaj. Dobrze ze smithi tez jej nie zauwazyl.
Teraz spowrotem w pudelku po kliszy siedzi
-
widzisz jak ładnie
-
No to masz problem!
Ja tez taki mialem,ale mialem szczescie.ja go trzymam na polce i siedzial w samym rogu!
Nie ma tego zlego!
-
ja tez mam 3wyl i narazie nie zasługuje na coś lepszego od pudełka na klisze :PPPP
Uprawnienia umieszczania postów