-
Re: EXPERCI i experciki... ja jush podziękuję :[
foxtrot ja mam jeszcze jedna rade, nie biore sie za experta czy cos bo jestem zielona, pisze tam gdzie stwierdzam ze moge cos napisac albo przyczepic sie do czegos bo czepialska jestem..
tutaj sie przyczenie (nie pzyczepie).. nad pomysleniem co do innych powodow tajemniczych zgonow (swoja droga przykro mi z tego powodu).. nie wiem, ale mnie sie wydaje (i tylko wydaje) ze to niekoniecznie o temperature chodzi, bo obnizyles ja bardzo delikatnie jak czytalam - w ciagu 5 dni, jak znam zycie nie powinno to tak zle wplynac na pajaczki. Jak pisalam wczesniej moja irminia zyje od wrzesnia w temp pokojowej, teraz przez zime jest dogrzewana zarowka bo mam nieszczelne okno i czasami potrafi zapizgac. Tak samo u znajomych irminki zyja w temp pokojowej i nic sie takiego z nimi nie dzieje, a na forum pewnie tez jest jeszcze kilku ludzi i pajaczkow z takimi warunkami.
Zainteresowalo mnie to z tej strony wlasnie, a ciekawosc nie daje spokoju, czy to napewno temperaturka? Moze wilgotnosc? Jesli w cieplejszym terra pajaczek zaczal odzywac tez byc moze o to chodzi, wiadomo ze w ciepelku wilgotnosc sie podnosi..
pozdro i jeszcze raz kondolencje - irminka przepiekny pajak
Uprawnienia umieszczania postów