-
Re: EXPERCI i experciki... ja jush podziękuję :[
tą irminkę którą dzisiaj przyłważyłem na zdychaniu i myślałem, że jest jush po niej przełożyłem dla pewności do słoika i wsadzilem do ogrzewanego terra.
leżała jush zwinięta i jak mi się zdawało martwa na torfie, niereagowała na zadne bodźce, a teraz wracam do domu, zaglądam do niej i ONA ŻYJE!!!!!!!!!!
siedzi przyklejona do najcieplejszej ściany tego słoiczka i ŻYJE.
wszelakie wątpliwości co do przyczyny śmierci pierwszej i takiego stanu drugiej irminki chyba się rozwiały.
jutro dam znać co z pajaczkiem.
-
Przeprawszam bardzo, ale prosilam tyle razy, aby nie nazywac mnie ekspertem, bo nim nie jestem... Nie wiem wszystkiego. Ekspertem to moze i jestem, ale od chrztow, slubow i zgonow w XVI-XIX wieku....
-
awi... jesteś księdzem - transseksualistą? :O
-
No na szczęście wypowiadam sie tylko o tym co wiem z własnego doświadczenia, a jest ono małe więc czasami siedzę cicho i jakoś na zdrowie mi to wychodzi :-).
Przykro mi z powodu padżąka.
-
jakoś rok trzymałem pająki w temperaturze pokojowej i wszystkie pająki trzymały się świetnie (no i trzymają ale u innego właściciela). Co prawda były to albopilosy ale nie sądze żeby gatunek miał tutaj jakieś wielkie znaczenie. Może niech sie Awikularia wypowie na ten temat sama pewnie ma ich tysiące w pojemniczkach
-
-
... i do tego wskrzeszonym chyba...
-
-
reanimacja się niepowiodła, pajączek dead
-
Dawid Grams (daniels)
Guest