-
cambridgei
wczoraj kupiłem sobie mojego pierwsego nadzewngeo pajączka cambridgeia l6 gdy otworzyłem pudełko gdzie sieział pajączek bardzo szybko wskoczył mi na rękę następnie zeskoczył mi z ręki skoczył coś na ok 20 cm i zaczą biec po podłodze złapałem go i wpusciłem do pudełka radzę uważać na nadrzewne pajączki nawet sie nie spodziewałem że mogą być tak szybkie więc jesli chcesz hodować pająki nadzewne to napoczątek zacznij od albopilosy lub smithiego.
-
Re: cambridgei
hehe dokładnie przy takich pająkach trzeba mieć super refleks. Już czekam na wiosne żeby kupić Irminie dostanę jeszcze Cambridgei a poźniej moze ze dwie Versicolor. Przerzucam sie teraz nma nadrzewne-są dużo ładniejsze
-
Hmm czy są ładniejsze można by sie tu kłócić.
Ja se kupie nadrzewnego jak bedę miał te naziemne co mi się podobają a jest ich jeszcze duuuuużo do skombinowania ;-). Ewentualnie moge jakiegoś nadrzewniaka dostać w prezencie na gwiazdke.
-
ja miałem problem z przełożeniem cambridgei do pojemniczka po niechciał sie ruszac:-) widocznie był zmarnięty, ale jakoś wszedł, podobnie miałem z irminią, ok wtorku sprawdze szybkość A.metallica :-)
-
Heh ja kupiłem pierwszego nadrzewego (Irminie) po miesiącu hodowania smithiego i boehmei z silnym postaowieniem "poradze sobie!!" i elegancko jest , farta miałem bo z tej mojej Irminki to prawdziwy aniołek jak ją ostatio przekładałem z pojemnika do pojemnika to przespaerowała sie po krawędzie nowego pudła i sama weszła do środka
-
Ja najpierw kupilem smithi, a pozniej... zaszalalem . Kupilem od razu P. regalis. Wystarczyla chwila nieuwagi, by podczas sprzatania pajak wskoczyl mi na reke... i nie chcial z niej zejsc, tylko polazil chwile i wlazl spowrotem na zarowke.
-
Mi na zarowke wlazla rosea (podrostek ) i siedzial pol dnia az go musialem opuscic ,a zarowka byla na samym srodku terra i zwisala kilka cm od przykrywy terra (szyba)
Uprawnienia umieszczania postów