-
Jak zapakować dużego pająka w paczke ;)
-
Re: Jak zapakować dużego pająka w paczke ;)
-
-
super tylko niewim co sie dzieje na 10 zdjęciu, co to za pałeczka?? i na 18 to brązowe w paczce, co to?? mój englisz nie jest perfekt dlatego sie ask
-
na 10 ta paleczka jest po to zeby sobie "ulozyc" chusteczke jak Ci wygodnie, tzn. no wiesz ulozyc chusteczki zeby pajakowi bylo wygodnie....
hm... w 18 sam nie wiem o co chodzi jakos tak dziwne to jest:/
Add your heat or cold packs-dodaj swoj (upał??) albo cos zimnego do paczki czy cos takiego sam nie wiem o co chodzi:/
-
może jakaś "grzałka"?? albo pamiątka dla pajączka żeby niezapomniał o nas:-)
-
heat-pack lub cold-pack to takie smieszne cos na obrzeki itp mozna to albo rozgrzac albo oziebic w razie potrzeby.. jesli dobtrze mi stuka po glowce..
chodzi o cos co by dalo ciepelko pajaczkowi dodatkowo tak jakby dac mu termoforek [lol]
-
hodzi o włorzenie np termosu z ciepłą lub gorącą wodą :P a to co tam jest to są takie wkłady samogrzewcze :] - w polsce zadkie , cięzko dotępne i drogie ale jak ktoś z was próbował kiedyś free ride-u( lub ogulnie myka po śniegu ) to powinien przynajmniej o tym słyszeć :P
-
może i tak
-
widziałem takie coś zdajsie za 25 złociszy w tramwaju na reklamie :P 'wspaniały prezent dla kobiet bo im zawsze na wyprawach jest zimno w ręce' :]
Uprawnienia umieszczania postów