Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)

Re: Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)

I nawzajem Werni. I niech ci wylinki szybko ida bezproblemowo i szybko, a pajaki niech rosna silne i zdrowe Moje ptaszniki dostana na swieta nowe terra (jak zdaze je wykonczyc).
    Pozdrawiam

tez milych i wesssssssssanych swiat, pozdro 600, ave
    kapusta !

x ray
    Guest

........................Dziękując za życzenia ,życzę Tobie i Wszystkim na forum aby tegoroczne Święta Bożego Narodzenia wniosły do Waszych serc DUŻO ciepła i zrozumienia ,a każdy dzień......nie tylko świąteczny , był dla Was wyjatkowy...niezapominajac o tym jak dużo jeszcze na świecie jest przemocy....i zła.
    WESOŁYCH ŚWIĄT...........

Ja rowniez zycze wszystkim wszystkiego najlepszego. Zeby szybko sie zrobilo cieplo i mozna bylo zamawiac pajaczki
    Pozdrawiam
    NAzar

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, życzę wesołych świąt i szczęśliwego roku 2004 !!!!!!!!!!!!

bart1990ek
    Guest

Zycze wszystkim wesołych swiat, szczesliwego nowego roku, pajaczkow/ prezentwow (niepotrzebne skreslic ) pod choinka.

Pozdrawiam

jak wszyscy to wszyscy - porzadne zyczenia:

Składam Wszystkim Terr(o)arystą życzenia - Wszystkiego Najlepszego z okazji zblizajacych się świat, szczesliwych chwil spedzonych z rodzina wiele usmiechu i radosci z zycia, oraz Szczesliwego Nowego Roku 2004 i oby ten rok przyniosl Wam wiele nowych, ciekawych i fascynujacych obserwacji swoich pociech ( nie tylko ptasznikow ) i oby ten rok byl lepszy od tego 2003 ;p

ja tez przylaczam sie do zyczen swiatecznych i noworocznych wszystkiego the best !!!
    p.s. moze ktos sie orintuje gdzie organizuja sylwestra dla pajakow bo szkoda mi samego zostawiac w domu niech troche pokorzysta z zycia i moze ktos wie gdzie mozna kupic miniaturowe bombki i swiatelka bo choinke do terra wstawiac bede
    no i jeszcze jedno pytanie czy jesli nie mam komina w terrarium to czy mikolaj do niego wejdzie czy tez musze postawic komin ???
    pozdroofka

wie ktos może gdzie dostać opłatek dla pajaczków najlepiej taki w kształcie świerszcza

to proste - swierszcza wsadzasz do tego jakiegos tam ciasta czy czegos - do piekarnika i masz... :P:P:P:P:Pi pozniej pajaczki miedzy soba moga sie dzilic oplatkiem i 0,5 l. ;P

Uprawnienia umieszczania postów