-
Re: Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)
I nawzajem Werni. I niech ci wylinki szybko ida bezproblemowo i szybko, a pajaki niech rosna silne i zdrowe Moje ptaszniki dostana na swieta nowe terra (jak zdaze je wykonczyc).
Pozdrawiam
-
tez milych i wesssssssssanych swiat, pozdro 600, ave
kapusta !
-
........................Dziękując za życzenia ,życzę Tobie i Wszystkim na forum aby tegoroczne Święta Bożego Narodzenia wniosły do Waszych serc DUŻO ciepła i zrozumienia ,a każdy dzień......nie tylko świąteczny , był dla Was wyjatkowy...niezapominajac o tym jak dużo jeszcze na świecie jest przemocy....i zła.
WESOŁYCH ŚWIĄT...........
-
Ja rowniez zycze wszystkim wszystkiego najlepszego. Zeby szybko sie zrobilo cieplo i mozna bylo zamawiac pajaczki
Pozdrawiam
NAzar
-
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, życzę wesołych świąt i szczęśliwego roku 2004 !!!!!!!!!!!!
-
Zycze wszystkim wesołych swiat, szczesliwego nowego roku, pajaczkow/ prezentwow (niepotrzebne skreslic ) pod choinka.
Pozdrawiam
-
jak wszyscy to wszyscy - porzadne zyczenia:
Składam Wszystkim Terr(o)arystą życzenia - Wszystkiego Najlepszego z okazji zblizajacych się świat, szczesliwych chwil spedzonych z rodzina wiele usmiechu i radosci z zycia, oraz Szczesliwego Nowego Roku 2004 i oby ten rok przyniosl Wam wiele nowych, ciekawych i fascynujacych obserwacji swoich pociech ( nie tylko ptasznikow ) i oby ten rok byl lepszy od tego 2003 ;p
-
ja tez przylaczam sie do zyczen swiatecznych i noworocznych wszystkiego the best !!!
p.s. moze ktos sie orintuje gdzie organizuja sylwestra dla pajakow bo szkoda mi samego zostawiac w domu niech troche pokorzysta z zycia i moze ktos wie gdzie mozna kupic miniaturowe bombki i swiatelka bo choinke do terra wstawiac bede
no i jeszcze jedno pytanie czy jesli nie mam komina w terrarium to czy mikolaj do niego wejdzie czy tez musze postawic komin ???
pozdroofka
-
wie ktos może gdzie dostać opłatek dla pajaczków najlepiej taki w kształcie świerszcza
-
to proste - swierszcza wsadzasz do tego jakiegos tam ciasta czy czegos - do piekarnika i masz... :P:P:P:P:Pi pozniej pajaczki miedzy soba moga sie dzilic oplatkiem i 0,5 l. ;P
Uprawnienia umieszczania postów