Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)

Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)

Witam.
    Jako ze calkiem za chwile jade juz na swieta do domu, wiec juz teraz skladam wszystkim uczestnikom/uczestniczkom tego forum choinkowo-balwankowe zyczenia. Powodzenia w hodowli, grubych i usmiechnietych pajaczkow/skorpionkow, idealnej temperatury i wilgotnosci w pokojach i szczesliwych wylinek!
    Do napisania w nowym roku!

BakuBak
    Guest

Re: Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)

wzajemnie :P ... zapomniałeś jeszcze zyczyć pleśni i masy roztoczy : ] hehehe

trzymaj sie Werni - równiez dla Ciebie milych i pogodnych swiat i szczesliwego 2004 yorku

no to ja sie przyłączam do życzeń, co prawda chciałem taki temat zaóozyć w poniedziałek ale nie założe:-) może jakaś wymiana pajączkami z okazji świąt??:-) ja sobie prezent w postaci A.metallica 3 wyl.:-)

hehe dzięki werni nawzajem życze wesołch pajączków itd. ps. Juz twoje życzenia podziałały bo dzisiaj niecałe 40min. temu moja lasiodora parahybana przeszla 8wyl.

Ja równiez zycze tobie Werni i wam wszystkim wszystkiego najlepszego a tobie Nokeg żeby Metallica doszła cała i zdrowa

I Ja rowniez dolacze sie do zyczen. Wszystkiego najlepszego i szczesliwego nowego roku, super pajaczkow, ladnych odwlokow))))) (Rammstein hehe), super odnozy i duuuzych plucotchawek)))))))))))))))))))))

Pozdrawiam

Neo-dzięki:-)

aha i udanych odłowów:-) [joke]

ojjj...Murinus :P , raz cos zartem powiedzialem a Ty zaraz to podlapales hehe...a propos moja tez ma duze plucotchawki ;PPPPPPPPPPP ale przylaczam sie do tych zyczen :P

Podpisuje sie pod zyczeniami!

Uprawnienia umieszczania postów