-
Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)
Witam.
Jako ze calkiem za chwile jade juz na swieta do domu, wiec juz teraz skladam wszystkim uczestnikom/uczestniczkom tego forum choinkowo-balwankowe zyczenia. Powodzenia w hodowli, grubych i usmiechnietych pajaczkow/skorpionkow, idealnej temperatury i wilgotnosci w pokojach i szczesliwych wylinek!
Do napisania w nowym roku!
-
Re: Wesolych pajaczkow.. tfu.. swiat ! ;)
wzajemnie :P ... zapomniałeś jeszcze zyczyć pleśni i masy roztoczy : ] hehehe
-
trzymaj sie Werni - równiez dla Ciebie milych i pogodnych swiat i szczesliwego 2004 yorku
-
no to ja sie przyłączam do życzeń, co prawda chciałem taki temat zaóozyć w poniedziałek ale nie założe:-) może jakaś wymiana pajączkami z okazji świąt??:-) ja sobie prezent w postaci A.metallica 3 wyl.:-)
-
hehe dzięki werni nawzajem życze wesołch pajączków itd. ps. Juz twoje życzenia podziałały bo dzisiaj niecałe 40min. temu moja lasiodora parahybana przeszla 8wyl.
-
Ja równiez zycze tobie Werni i wam wszystkim wszystkiego najlepszego a tobie Nokeg żeby Metallica doszła cała i zdrowa
-
I Ja rowniez dolacze sie do zyczen. Wszystkiego najlepszego i szczesliwego nowego roku, super pajaczkow, ladnych odwlokow))))) (Rammstein hehe), super odnozy i duuuzych plucotchawek)))))))))))))))))))))
Pozdrawiam
-
Neo-dzięki:-)
aha i udanych odłowów:-) [joke]
-
ojjj...Murinus :P , raz cos zartem powiedzialem a Ty zaraz to podlapales hehe...a propos moja tez ma duze plucotchawki ;PPPPPPPPPPP ale przylaczam sie do tych zyczen :P
-
Podpisuje sie pod zyczeniami!
Uprawnienia umieszczania postów