-
Re: Wysyłka pająka zimą - projekt paczki
Jesli takie sprzety tam sie znajda jak dvd itp to moze lepiej zastanowic sie nad osobnym pomieszczeniem.wtedy pajaczek bedzie mial osobny pokoj audio-wideo.
Pokoj stolowy tez bylby wskazany no i jakas sypielnia.
No i jakis alarm jak by chcial gdzies wyskoczyc to zeby mu pajaki-zlodzieje mieszkanaka nie obrobily.
A jak przyjdzie poczta nie zmarzniety tylko spocony???????
-
czy tam jest SMITHI?????? bo jakos podobnie
a i jeszcze jedno widze w jednym pudle dwa pająki to jakieś aviki?
-
Tym szczęściarzem będzie kędziołek A to to na górze to sa karaczany.
-
Ja bym wsadził czerwoną żarówkę np. 4,5 V z bateryjką owinięte folią (popróbuj do jakiej maksymalnej temp się nagrzeje, aby nie przesadzić; możesz manewrować mocą żaróweczki, która do wytworzenia kilka(naście) stopni wyższej bezpiecznej temperatury)- wtedy byłby super bezpieczny - przy mrozach w wagonach pocztowych może być temp kilka stopni powyżej zera...
Najlepiej zapłacić za przesyłkę "nie rzucać"
Głupie??? chyba tak...
-
kędziołek ci wyszedł niema co
-
kurde, sie śmiejecie ale to m sie przyda:-) pozatym raz jak wysyłałem boehmei wzamian za skorpiona to takimi podobnymi pudełkami:-) pojemniczek+wata+gazeta+styropian=wszystko doszło całe i zdrowe 5*C
-
czesc
eeeeeeeeetam nie lepiej od razu uszyć ubranko dla kędziorka ? 8 - rękawiczek/butów, kurteczka (na odwłok), czapeczka (na karapaks), do tego szalik i sanki (sanki lepsze bo taniej wyjdą, zamiast 4 par nart :P)
-
zejdzie cala zabawa pakowania i upiekszania apartamentu hotelowego na przesylke :P
-
Siema!!
Ja dodalbym najwazniejsze!!!... czarny notesik z adresami jakis slicznych pajeczyc ;D
W koncu pajak to tez stwozenie, musi sie czesem wyzyc. Jestem pewny ze jego 8 rak juz mu sie znudzilo, niech poszaleje troche))
=================================
Brachypelma smithi L2 - "Spike"
Brachypelma vagans L1 - "Mike"
Hierodula membranacea L1 - "Eliza"
gg. 3336022
Pozdrawiam wszystkich terramaniaków
-
zrobiłem teraz sfuj projekt ale nie można teraz dawać zdjęć więc poczekam
Uprawnienia umieszczania postów