-
Plama na odwłoku
Obserwując ostatnio swojego pjąka zauważyłem, że ma na odwłoku coś w rodzaju plamy-wygląda to tak jakby część odwłoka była pozbawiona włosków, ale tylko tych "krótszych",czarnych, bo te długie, jaśniejsze w tym miejscu są. Co dziwniejsze plama ta jest widoczna tylko, kiedy promienie światła padają od przodu pająka, to jest od głowy w kierunku odwłoka. Na wielu zdjęciach w internecie widziałem już coś podobnego, z tym, że myślałem wówczas, że widzę pająka z wyczesanymi włoskami. A mój włosków raczej nie wyczesuje-nawet jak coś robię w terrarium, to raczej się oddala lub po prostu udaje, że go tam wcale nie ma, jest bardzo pokojowo nastawiony. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić cel i sposób powstania takowej plamy?
-
Re: Plama na odwłoku
heh
zaloze sie, ze masz Brachypelme jakas. temat plamek na odwloku byl juz wielokrotnie poruszany.
Nie martw sie, wszystko jest ok
-
To od UFO!!!
Pająki z plamą zostały kiedyś uprowadzone z naszej planety i robiono na nich eksperymenty!!!
-
krzdab2150 ty to jesteś
-
Z poziomu twojej wypowiedzi wnioskuję, że jesteś obsmarkanym szczochem, dlatego się nie obrażam. A na przyszłość, jak nie zamierzasz udzielać konkretnych odpowiedzi, tylko pisać pierdoły to daj sobie spokój i nie zaśmiecaj forum.
-
Krzychowski, mysle ze duzo by wyjasnilo, jakbys podal gatunek ptasznika jaki posiadasz. Wtedy moglibysmy sprobowac udzielic ci odpowiedzi.
-
Nie oburzaj się, nie chciałem, aby ktoś się źle poczuł...
Ale nie musisz mnie od razu obrażać i tyle;
Pozdrawiam
Krzysiek
-
krzdab zawsze dodawaj do takich wypowiedzi to będzie wiadomo w jakim w danej chwili jesteś w nasroju bo !!! wskazują na co innego hehehe nic nam internautom nie pozosała jak znaczkami operować.
-
Do krzdab
Przepraszam jeśli przesadziłem, ale ostatnio co zadam pytanie, to odpowiedź nie na temat, na prawdę może człowieka trafić!!
-
A gatunek to najzwyklejsza, najtańsza, chociarz bardzo ładna Grammostola rosea
Uprawnienia umieszczania postów