Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ugryzienie Murinusa ?!

Ugryzienie Murinusa ?!

Mam pytanie czy ktoś z was został ugryziony przez Pterinochilus Murinus chodzi mi dokładnie jak jad działa na czlowieka.

_INVISIBLE_
    Guest

Re: Ugryzienie Murinusa ?!

Mozesz skozystac z wyszukiwarki taki postow bylo duuuzo

dzięki rammstein tą 2 strone znam ale dzięki ten post pierwszy jest spox wszystko mi prawie wyjaśnił

heh ale nie kieruj sie tym i wylacznie tym, Martyna miala szczescie, a moze akurat pomiedzy, znam juz historie gorszych powiklan... a drugie ugryzienie moze byc gorsze w skutkach niz pierwsze, stad juz widzialam niesamowity respekt Martyny przed jej pupilkiem

kazdy organizm moze inaczej zareagowac na jad, zalezy w jakim stopniu i czy w ogole jest sie uczulonym na jad P. murinus

Wszystkie Pterinochilusy maja tak samo mocny jad prawda? Czy wszystkie Pterinochilusy są takie agresywne? Mam usambre od niedawna i mój okaz nie wydaje sie być agresywny... pomijając że raz szedł za moją ręką wzdłuż szyby to zadnych oznak agresji a jak coś to sie woli schowac niż atakować ale możliwe że to dla tego ze niedługo będzie linieć.

to zalezy - w sumie to Pterinochilusy murinusy nie sa tak bardzo agresywne jak sie mowi, moje np. wola uciec niz zaatakowac i tak samo wielu moich znajomych a co do reszty Pterinochilusow to zgadzam sie, sa agresywne i jadowite

dobra dobra, one tylko czekają az zasniesz ;P

Na tym 2 linku prawie nic nie ma.....
    Ten pierwszy jest bardziej obrazowy

Uprawnienia umieszczania postów