-
Pleśń od wilgotnej ziemi ????
Witam wszystkich.Cztałem ponizszy post Tomka W apropos pleśni która dopadła jego biedna blondynke .Powiedzcie mi czy to mozliwe ze od wilgotnego podłoza pajak moze dostac plesni ?????????? strasznie mnie to intryguje bo przeciez przy utrzymywaniu wigotnosci na poziomie około 70% w terra ciezko jest zrobic zeby podłoze było suche a ja mam taka wilgoć w kilkunastu terra :/ z góry dziekuje za dopowiedzi. pozdrawiam MasterMIke
-
Re: Pleśń od wilgotnej ziemi ????
ja mam włókno kokosowe i jeżeli jest wilgotna ziemia to włókno płeśnieje i pająk może od tego dostać!
-
Michał, przestaniesz pluć to nie będziesz miał w terrach pleśni =)
-
Jak najbardziej moze. Moja samica V. platyomma wlasnie tak zlapala plesn. Ale dalo sie ja uratowac, chociaz miala zajety przez to dranstwo caly odwlok.
-
a mnie padł dzis C. fasciatum - od plesni...:/ chyba sie powiesze ;]
-
Przykro mi z powodu pajaka.
U mojej Poecilotherii rowniez czasem pojawia sie plesn na podlozu i zmiana nic nie daje, bo dzien pozniej znowu pojawia sie, dlatego nie leje zbyt duzo na wlokno.
-
Ramstein!łeee, padł Ci pająk od pleśni? Kurcze mi często pleśnieją pajączki Nawet jak mają such a ja nie widze żeby coś pleśniało Jestem przerażony8/
-
Mi padlo kilka pajakow z powodu zalapanej plesni. To jedna z przyczyn smierci naszych podopiecznych, niestety......
-
Mi od pleśni niepadł żaden pająk choć miałem juz pare razy z nią do czynienia, natomiast dziś padła Irminia która przyszła pocztą ;(
-
To pierwszy pająk który mi padł i czuje sie zmasakrowany psychicznie
Uprawnienia umieszczania postów