Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Moja trzoda

Re: Moja trzoda

Czy ja powiedziałem, że go zaczepiam? Siedzi i ma wszystko gdzieś

Stary, wiem, że uważasz się za bardzo doświadczonego hodowcę, ale nie odbieraj mi tej przyjemności w zdobywaniu wiedzy i opiekowaniu się moim zwierzakiem. Wszak nie od razu Kraków zbudowano, a i Ty na pewno martwiłeś, bądź chwaliłeś się w życiu czymś, co dla innych było już głupstwem.
    Na przykład piciem piwa, goleniem się czy szczaniem bez pomocy rodzica.

Take care.

gwiazdka
    Guest

Norysek...ale z ciebie madralkadaj chlopakowi spokoj,ja tez mam male ptaszniki i tez sie martwie!to chyba normalne? msk-moj vagans zachowuje sie podobnie wiec nie ma powodow do obawpozdrawiam

Popieram gwiazdora ;P Pozatym gdyby nikt nie pisal tutaj o mlodych pajakach to podejrzewam ze by sie nic na tym forum nie dzialo. Terrarystyka to dosyc mlody "sport" a zeby pajak bylu duuuuzy to troche czasu potrzeba no nie?? Sam mam male pajONki i sa extra ;P

MSK daj spokój , nie ma sensu .....

Norysek z tego co widze to jestes bardzo wesoły gość.smieszy cie wiele zeczy np: jak ktos opowiada o swoich potworach powiem w prost > jak masz krytykowac kogos za to ze sie stara to rób to gdzie indziej bo jestes za cienki w uszach i moze ci to wyjsc na szkode.Pozdrawiam MasterMike

gwiazdka
    Guest

osobiscie uwazam,ze lepiej dmuchac na zimne.oczywiscie,ze mozna olac zwierzatko i sie nie przejmowac...ale to nie na tym polega.mysle,ze kazdy kto zajmuje sie jakims zwierzaczkiem poprostu sie o nie martwi i nie chce zrobic mu krzywdy...Norysek nie rozumiem zatem twojego rozbawienia...przeciez to normalne.po to jest to forum!pozdrawiam goraco msk.zadawaj takie pytania jakie Ci przychodza do glowyzawsze chetnie pomoge.powodzenia! gwiazdka

Masz w zupełnosci racje Gwiazdeczko )) pozdrawiam MasterMike

to raczej nie jest normalne, to ze istnieje cos takiego jak forum nie znaczy ze nie mozna samemu pomyslec, od tego w koncu jest glowa (chyba). Norysek - niech moc bedzie z toba . posty w stylu ło la boga on ruszyl noga to lekkie przeginanie palki, zazwyczaj najpierw sie trzeba czegos o zwierzaku dowiedziec a potem bawic sie w hodowce bo moze ucierpiec zwierzak a jezeli takie zachowanie pajaka juz przyprawia o bezsennosc to sorry, no comment.

gwiazdka
    Guest

dajcie juz spokoj!sa swieta:P

Uprawnienia umieszczania postów