-
Re: Moja trzoda
Czy ja powiedziałem, że go zaczepiam? Siedzi i ma wszystko gdzieś
Stary, wiem, że uważasz się za bardzo doświadczonego hodowcę, ale nie odbieraj mi tej przyjemności w zdobywaniu wiedzy i opiekowaniu się moim zwierzakiem. Wszak nie od razu Kraków zbudowano, a i Ty na pewno martwiłeś, bądź chwaliłeś się w życiu czymś, co dla innych było już głupstwem.
Na przykład piciem piwa, goleniem się czy szczaniem bez pomocy rodzica.
Take care.
-
Norysek...ale z ciebie madralkadaj chlopakowi spokoj,ja tez mam male ptaszniki i tez sie martwie!to chyba normalne? msk-moj vagans zachowuje sie podobnie wiec nie ma powodow do obawpozdrawiam
-
Popieram gwiazdora ;P Pozatym gdyby nikt nie pisal tutaj o mlodych pajakach to podejrzewam ze by sie nic na tym forum nie dzialo. Terrarystyka to dosyc mlody "sport" a zeby pajak bylu duuuuzy to troche czasu potrzeba no nie?? Sam mam male pajONki i sa extra ;P
-
MSK daj spokój , nie ma sensu .....
-
Norysek z tego co widze to jestes bardzo wesoły gość.smieszy cie wiele zeczy np: jak ktos opowiada o swoich potworach powiem w prost > jak masz krytykowac kogos za to ze sie stara to rób to gdzie indziej bo jestes za cienki w uszach i moze ci to wyjsc na szkode.Pozdrawiam MasterMike
-
osobiscie uwazam,ze lepiej dmuchac na zimne.oczywiscie,ze mozna olac zwierzatko i sie nie przejmowac...ale to nie na tym polega.mysle,ze kazdy kto zajmuje sie jakims zwierzaczkiem poprostu sie o nie martwi i nie chce zrobic mu krzywdy...Norysek nie rozumiem zatem twojego rozbawienia...przeciez to normalne.po to jest to forum!pozdrawiam goraco msk.zadawaj takie pytania jakie Ci przychodza do glowyzawsze chetnie pomoge.powodzenia! gwiazdka
-
Masz w zupełnosci racje Gwiazdeczko )) pozdrawiam MasterMike
-
-
dajcie juz spokoj!sa swieta:P
Uprawnienia umieszczania postów