-
Re: witaminy
Hey GALN
proponuje abys jeszcze raz przeczytal mojegto posta ;]
szkoda, ze nie moge teraz to jasniej napisac bo spiesze sie do pracy... jak wroce to napisze jasniej chyba, ze zrozumiesz to co chcialem napisac
-
tak jak obiecalem.. tlumacze
wg twierdzenia RAMMSTEIN1 dla zwierzat terraryjnych nie ma potrzeby dawac jakichkolwiek witamin, gdyz w naturze nikt ich nie daje...
delikatnie zasugerowalem, ze jest w bledzie bo... pajaki jak pajaki ale gadom witaminy sa niezbedne.. natomiast pajakom nie zaszkodza ;] ... to chyba tyle mam do powiedzenia..
-
Metus - chodzilo mi o pajeczaki...a nie o gady
"(...)Pajeczakom w ogole nie powinno sie podawac zadnych witamin bo po co ?(...)czy w naturze ktos karmi je witaminami ?? "
Wiem ze gadom podaje sie witaminy i ze sa im niezbedne
-
moze sie czepiam .. ;] ale taka moja "uroda" ;P... myśle, że nie potrzebnie ruszyleś temat natury no skoro mowisz o pajakach w naturze... nikt im nie daje witamin... wiec nie daje sie i w terrarium tak?? no to teraz.. jesli gadom w naturze nikt nie daje witamin to czego sie wszyscy czepiaja tych gadow i mecza je jakimis witaminami ??? hehe prawda, ze jakos to sie wszystko nie klei?? :>
Ps nie probuje nikogo urazic ani udowadniac komukolwiek ze jestem madrzejszy ;] Po prostu chodzilo mi o scislosc
-
hehehe
nie za bardzo znam sie na gadach, to moja slaba strona - ale w naturze jedza jakies roznego rodzaju rosliny, majace w swoich sokach witaminy a w terra tego nie maja albo jakos tak :P
-
-
-
-
hehehe no w sumie popelnilem blad z tą wypowiedzia
Uprawnienia umieszczania postów