Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Opis Vagansa

Re: Opis Vagansa

Nokeg, zapraszam do mnie . Chyba jeszcze nie miales na reku doroslej A. geniculata

no niemiałem nawet swojej bo poco ma mnie dziabnąć:-) ale tylko gdybym miał okazje to bym przeszdł, wogóle zobaczyć te wszystkie pajączki jakie masz, takie moje małe marzenie:-P

ja tez z checia bym sie wybral :P:P

Zapraszam, naprawde sie nie ukrywam przed ludzmi. Ale moze nie teraz, wolalabym, aby ludzie nie ogladali pralki na srodku pokoju i wszedzie porozkladanych plytek do lazienki... Piernicze sie z remontem juz ladnych kilka tygodni. Ale po remoncie i sprzataniu zapraszam, Wroclaw ladne miasto .

i`am
    Guest

heh tez bym sie wybral:P

Awi - moze otworzyc cos w rodzju "mini zoo" ? pobieranie opłat itp
    a dla mnie jako pomyslodawcy wstep wolny :P:P

a na powaznie...
    nokeg to wybierzemy sie kiedys razem do Awi

jasne nawet dziś:-)

Avi-może zainstalujesz sobie kamerke z widokiem na wszystkie pajączki i każdy wyśle smsa pod numer jakiś tam i bedziesz zbierała za to opłaty:-) tylko niewiem jak to sie robi:-)

gwiazdka
    Guest

moj vagansik jest po 4 wylincei jak do tej pory jest bardzo zlosliwyrozrabia od malego -ciagle wspina sie po sciance pojemniczka"paskudka" sie nudzi no a smithi....jest bardzo spokojnapozdrawiam cieplutko.no i sama chetnie wpadlabym do Wroclawia

hehe Awi - chyba będziesz miala wielu gosci :P:P

Rammstein, i tak mam... Ja jestem gadatliwa, jezeli chodzi o historie i pajaki, tak wiec nie wim, kto z nas bedzie bardziej zmeczony: ja czy moi goscie :P. A co do mini - zoo -> powciskam wam po pajaku, zaplacicie i po sprawie .

Uprawnienia umieszczania postów