Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Kury jako pokarm ;-)

Etienne_
    Guest

Kury jako pokarm ;-)

Tak mi przyszło do głowy, czy ktoś z was kiedykolwiek używał jako pokarmu piskląt?? (chodzi o małe żółciutkie kurczaczki) Czy są jakieś przeciwwskazania?

_INVISIBLE_
    Guest

Re: Kury jako pokarm ;-)

Ja nie podaje , ale sie wypowiem. POdaj duuzemy ptasznikowi poniewaz takei piskle ( jak mi ie wydaje ) jest na swuj sposob moccne

nie mam pisklaka, ale planuję spróbować dać pisklę kurczaka T blondi, jak tylko zdobędę małe piskle. Może być przepiórka - jest mniejsza.

hmmmm nie wiem czy ma to sens, taki pisklak to prawie same pióra karmiłem takimi pisklakami 2-3 razy ale nie pajaczki tylko swojego b constrictora i nie był bardzo zachwycony wg mnie nie ma to sensu

Etienne_
    Guest

"POdaj duuzemy ptasznikowi poniewaz takei piskle ( jak mi ie wydaje ) jest na swuj sposob moccne "

Jasna sprawa, pisząc to, myślałem o dorosłej samicy T. blondi ;-)

piskletami - mozna karmic jedynie takie pajaki jak T. blondi lub L. parahybana i tylko te

Qrczak??!! Moim zdaniem to on predzej zje pajaka Sam kiedys myslalem o pisklakach ale nie qry, tylko jakiegos zwyklego ptaka np wrobla, podebrane piskle z gniazda... A po takim upierzonym qrczatku beeedzie duuuuzy balagan...

A jako dopelnienie zalaczam fotke Dla niewtajemniczonych to L.parahybana

hehe - fajnie to wyglada ja widzlame gdzies fotke jak T. blondi jadla ptaka

[RED-689]
    Guest

Nie ptaka ale "netoperka" Tez to widzialem

Uprawnienia umieszczania postów