Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Nawilżanie dla ptaszników - pomysł, czy dobry?

BakuBak
    Guest

Re: Nawilżanie dla ptaszników - pomysł, czy dobry?

wydaje mnie sie ze miska nie morze być wysoko bo sie zrobi błoto .
    trrzeba by dobrać wysokość do konkretnej wilgotności( im ziemia wilgotniejsza tym mniej wody ciągnie, im suchsza tym ciągnie więcej )
    problem byłby terz z elementem " łączącym " gdyrz trzeba by go często zmieniać :]

ogulnie wole klasyczny sposów

Re: Nawilżanie dla ptaszników - pomysł, czy dobry?

Double.. oczekuj mego posta na poczatku stycznia :P lub odezwu na gg... zalezy od tego jak sie wszystko powiedzie :P

hyh wyjezdzam na tydzien na sylwestra i wszystkie pajaczki moge zostawic pod opieka mamy procz irmini ktora mieszka w faunaboxie i trzeba na nia bardzo uwazac a w tym momencie mamie nie zaufam... ona jest zbyt szalona dla mamy hehehs zwlaszcza ze na dniach wylinieje i znow bedzie agresywna i wredna..

chociaz...
    mowisz ze wypali u doroslych...
    dorosle maja wiecej torfu = bedzie wysychal dluzej niz u maluchow :P co z tym idzie mozesz zostawic doroslego na troche dluzszy czas.. akurat rozmawialam na ten temat juz wielokrotnie z innymi ludzmi, temat powrocil mi wczoraj na gieldzie gdy kupowalam crawshaiya...

najlepiej jednak zostawic zawsze pod opieka rodzinki, nawet przerazonej mamy jesli juz jest w stanie podejsc do terra tak blisko jak moja ze przez strzykawe i igle wsunieta w jednen z otworow wentylacyjnych jest w stanie nawilzyc terra jesli jest to potrzebne :P
    choc pomysl pierwsza klasa.. rysunek jeszcze lepszy...

Uprawnienia umieszczania postów