-
Cambridgei agresywny w życiu !!!
Wszedzie się podaje że cambridgei jest agresywny lecz to jest kompletna bzdura mój cambridgei jest łagodny jak baranek (to w przenośni) dodam że to jest samica po 9wyl. moge gołą ręka manipulować w terra oraz brac ją na reke niezaprzecze że ucieka ale w żadnym stopniu niejest agresywna co o tym myślicie...
-
Re: Cambridgei agresywny w życiu !!!
-
być może przypadek ale moje młode cambridgei też są dosyć spokojne są one po 4wyl.
-
Wiesz
z reguly kembridze naleza do dosc pobudliwych i czasem nawet agresywnych pajakow.
Nie wiem, od kiedy je masz, ale jak krotko, to nie mozesz byc pewien, ze zawsze beda takie lagodne
A nawet jak beda lagodne, to .. tylko pogratulowac, bo u wielu osob, to sa prawdziwe diably
-
wiesz ja moja samice mam od 5 wyl. a przy okazji masz może gg je.sli tak to podaj to se pogadamy
-
Ja mam dorosłą samice cambridgei i moge robić koło niej co chce nawet kiedyś jak sprzątałem w terra i ją dotknołem przypadkiem i uciakła.Jeszcze nigdy nie przyjmowała postawy obronnej i nawet czasami niechce sie jej polować:P
-
moje podrostki też nie wykazują agrezji choć aż tak dogłębnie tego nie sprawdzałem Po prostu kiedy robie coś w ich pojemniczkach siedzą sobie spokojnie w gniazdku. Ewentualnie gdzieś uciekają ale nigdy nie atakują. Ale tak to jest z pajączkami że każdy ma swój charakterek Agresywność jest po prostu częstą cechą u tego gatunku.
-
ja mam po 3 wylince, ale dopiero 3 dzień:-) jak narazie nie zauwarzałem żeby pająk był agresywny
-
To pajak raczej spokojny moj taki jest rowniez , ale sa przypadki kiedy jest agresywny( nie u mnie ). Wrzystko zalezy od charakteru danego osobnika
-
hmmm...Moja Cambri to aniol w pajeczej skorze bardzo szybki i bardzo strachliwy
Uprawnienia umieszczania postów