-
Re: Cambridgei agresywny w życiu !!!
Jak to ktoś kiedyś powiedział: Wyjątek potwierdza regułę. Murinusy też są czasami łagodne ale i tak nie wzioł bym go na rekę :-). To jest taka sama gadka jak agresywna rosea od Rammsteina, powinna być łagodna a nie jest. Zresztą u mnie najagresywniejsza jest geniculata :-).
-
-
-
Więc widzicie sami nigdy niemożna wierzyć ślepo opisą w ksiażce albo w internecie każdy pająk ma swoje zachowanie i niepowtarzalny charakter a co do murinusa rammstein zgadzam się że w większości przypadków rosea jest bardziej agresywna niż murinus bo znam to z doświadczenia moja samica po10 rosea jest agrewsywna bardzo (bardzo to mało powiedziane )a zaś u samicy murinusa po 9 moge robić co chce bo ona siedzi w swoim domku cały czas przestraszona
-
-
hehe u mnie identycznie rammstein :P
-
A ja miałem 3 Rosee, wszystkie były potulne jak baranki. U voraxa widziałem z 6 i wszystkie dawały się spokojowo brać na ręce. Węc nie pisz Snuk, że generalnie Rosee są bardziej agresywne niż Murinusy, bo to jakieś herezje są.
-
jimbo masz racje z reguły podaje się że rosea jest łagodna a murinus nie ja tylko napisałem że moja samica rosea a także inne młode sa dosyć agresywne i rozmawiałem z rammsteinem o jego rosey i też twierdzi żę jego tez jest agresywna więc masz szcżęście że trafiłeś na łagodne
-
Snuk - moje gg to: 2027194
-
Uprawnienia umieszczania postów