-
To normalne??
Moj pajak ( kedzierzawiec) L3 po ostatniej swojej wylince ( trzeciej) ktora odbyla sie jakies 3 tygodnie temu, zjadl tylko jedna pinke w ciagu tych trzech tygodni ,i martwilem sie ze cos mu jest, rano sie budze , a tu siedzi zadowolony obok swojego starego ubranka . Tak sie z niego zrobil pan 4L :P a po za tym zeby zjesc miedzy jedna wylinka a druga jedna pinke i po trzech tygodniach od razu miec nastepna?? na dodatek nic nie wskazywalo na to ze bedzie mial wylinke. biegal tu i tam nie zakopal sie wytworzyl troszke wiecej pajeczyny ale myslalem ze mu sie nudzi ;]... cos z nim nie tak ?? szybciej dojzewa czy co ?? moze za szybko ?? co jest?
-
Re: To normalne??
Zasmiecanie forum ... to normalne ... taki pajak :>
-
-
Pewnie duzo je i ma duza temperature.
-
wlasnie nic nie je a temperaturka i wilgotnosc ma sporawą
-
ale jedna pinka to i tak wystarczy zeby napchac takiego malucha po 3 wylince To normalne. Ja u swoich kedziorów tez potrafilem miec 2 wylinki w miesiącu :]
-
hmm....to albo Ty Hari masz dziwne te albopilosum albo ja - bo moje rzadziej miewaja wylinki :P:P:P
-
no to zes mnie uspokoil... narazie to smiesznie wyglada bo przykleila mu sie wylinka do odwloka i nie moze przyschnac i odpasc... i tak biega biduelak ze starym ubrankiem...
-
spoko, z czasem mu odpadnie - chyba ze...nawilzysz i sprobujesz delikatnie sciagnac
-
Ale dopiero kilka dni po wylince!!! Ja w ten sposob zabilam jedną ze swoich Aphonopelma bicoloratum... Probowalam jej sciagnac wylinke zaraz na drugi dzien, glupia krowa, do dzisiaj nie moge sobie darowac...... Poczekaj, az pajaczek stwardnieje, tak okolo tydzien. Moze w tym czasie sam sie skorki pozbedzie....
Uprawnienia umieszczania postów