Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Jaki pajak robi duzo sieci????

Re: Jaki pajak robi duzo sieci????

moja irminia oblepiła z zewnątrz gniazdo ściółką, fajnie to wygląda ale mniej przez to widać

moje wszystkie nadrzewne pajaczki oblepaja sobie pajeczyny torfem - wiec to chyba norma

bart1990ek
    Guest

Moja irminia wykopała sobie tunelik w ziemi, a wejscie do tego tunelu zrobila w srodku korytarzyka z pajęczyny, super to wyglada (korytarzyk z pajeczyny oblepila torfem)

zesz faken tylko moja jakas taka ułomna bo nic sobie nie wykopała ani nie zbudowała tylko wciąż siedzi na suficie ;]

Moje za to nie wszystkie oblepiaja torfem sieci. Czysciutko maja A. versicolor i A. azuraklaasi. Reszta tak jak u was...

x ray
    Guest

maoja A.Brocklehursti też tworzy podziemne tunele osnute pajeczynką jak sietką maskujacą z dodatkami torfu ,super towygląda faktycznie ....ale pajęcze tunele robia także małe Versikolorki...jak w załączniku.

manyack
    Guest

Duzo sieci z naziemnych robi Cyclosternum fasciatum, przy czym bardzo ladnie to wszystko wyglada, pajak ma piekne ubarwienie wszystko zaplata siecia i szybciutko po tym biega... a jak poluje...!!!!

_INVISIBLE_
    Guest

Spox u was to wyglada, natomiast u mnie jeszcze nie jest tak "kolorowo" , regalis cos pokleil, ale malo, rosea pokleila torf , ale zabardzo nie widac. psalmopoeus cambridgei zrobil tunel... suuper mu to wyszlo ( pod korzeniem ) natomiast S. calceatum nic nie klei a murinus ( podrostek) znalazl sobie nore i tam sobie ja udoskonalil w ksztalcie kopczyka wychodzi raz na dwa miesiace a usambara jest to podrostek ok 8 wylinka , zrobila sobie maly tunel( ael jest cos ).Wiec jak widac raczej sie nie wysilily

Uprawnienia umieszczania postów