Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Czy można dawać takie pinki.

Mieszany widok

xmen
    Guest

Czy można dawać takie pinki.

Gdzieś wyczytałem że pająkowi można dawać pinki ale żeby sie nie zakopywały to trzeba obciąć łeb. Moje pytanie jest tokie czy można podawać pinki ale uśmiercone np: poprzez krótkie zamoczenie we wrzątku (tak z dwie trzy sekundy) i czy te pinki w taki sposób uśmiercone nie zaszkodzą pojąkowi.

Re: Czy można dawać takie pinki.

hmmm....raczej nic sie nie stanie - ale po co robic to w taki spsoob skoro o wiele prosciej mozna leb odciac - hehe... :>

Nooo a pozatym to pajaki wola raczej suschi niz gotowane robale ;P

ja mlode pajaki karmie pinkami ( biore lekutko nacinam od strony dupki[to strona przeciwna do "szpica robaka" czyli jego glowki ] zeby nie mogla sie zakopac ) i tyle

ale ona się łbem zakopuje (znaczy z tej strony szpica czygos takiego ;] ) , ja musze czekac az muchy sie z nich zrobia bo te brzydale pinek nie chcą ;/

jak zglodnieja to i pinke zjedza

moje tam nie wybrzydzaja

Zamiast obcinać, możesz mu zmiażdżyć tą główkę - efekt ten sam, a nie wypływają flaki

Przejedz sie do Jungli i popytaj tamtejszych tubylcow czym karmia pajaki, ile gotuja pinki i co im nacinaja, bo pewno jak by tego nie robili to zaden mlody pajaczek by nie przezyl. Chyba ze maja specjalna stolowke....Jak zdobedziesz jakies ciekawe info to daj znac.

hehe dobrze powiedziane Frodo :P:P

a na powaznie...
    ptaszniki daja sobie rade w naturalnym srodowisku to i poradza sobie w terra

Uprawnienia umieszczania postów