-
B. albopilosum jest wstydliwy ;)
Witam!
Ostatnio mój nowo nabyty albopilosek przestał jeść, ale nie to mnie dziwi w końcu może to być wylinka, no ale on sobie wykopał norkę siedzi w środku i zakopał wyjście . Za pierwszym razem mu otworzylem/odkopalem bo myslalem ze sie zawalila ale to specjalnie. Po co on to robi i czy to normalne?
Pozdrawiam, Piotr
-
Re: B. albopilosum jest wstydliwy ;)
przed wylinka - roznie to bywa...i rozne miejsca wybieraja na kryjowke
ptasznikowi napewno nic nie będzie, gdyby bylo mu zle - wyszedlby z norki, nie przejmuj sie i czekaj na wylinke ))))
-
moj jeszcze nigdy nie udawal gurnika
;];];];];]
-
A moj albopilosek wlasnie przedwczoraj zaczal kopac i dzisiaj juz siedzi pod ziemią:P
-
to normalne... albopilosy są tylko z nazwy naziemne :/ mój w ogóle nie wychodzi spod skorupki kokosa :/ musze mu wrzucać świerszcze przed wejście... a przed wylinką zamyka jeszcze wejście i obkleja wszystko pajęczyną...
-
B. albopilosum tak samo jak B. vagans jest uwazany za pseudopodziemnego ptasznika to 8 nogie kopary
-
na moje to on jest pseudonaziemny :] a w pełnej mierze podziemny
-
RAMMSTEIN1 może troche inaczej: ośmionogie owłosione koparki :-)
-
Hyh, moja geniculata zakopala sobie wejscie do norki i siedzi tam juz 2 dni, nie ma co sie martwic.
-
Mój B. albopilosum też się ciągle zakopuje. Dzisiaj chyba jest jakieś święto, bo siedzi na powierzchni. Dobrze go w końcu zobaczyć. Jest śliczniutki i urósł!!!
Uprawnienia umieszczania postów