Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Duże terra

Re: Duże terra

Ojojjoj coss krecisz z tymm picem :P Ja mowie ze to byly jhakies gibony :P

jak narazie nie, ale teraz jade na 3 dni do częstochowy i tam bedzie ciekawie, ale jest jeden minus-nie bedzie mnie na giełdzie w świętochłowicach:-(

ja tez niestety nie wbieram sie na gielde

nokeg to moze po drodze wpadniesz do mnie ? popijemy razem :P:P

jasne stary, bardzo chętnie, hehe ale to jest wycieczka z bierzmowania i hehe jedziemy z księdzem:-) mam nadzieje że odnajde tam gdzieć giełde w częstochowie:-) bo słyszałem że jest, albo mi sie to z łodzią pomieszało, sam niewiem:-)

W Czętochowie chyba nie ma gieldy ( a przynajmniej ja o niej nie slyszalem )
    wiec chyba Ci sie cos pomylilo :P

Ja byłem kiedyś na rekolekcjach antyalkoholowych (a mi wmówili że to przedmaturalne, w każdym bądż razie za 3 dzni z wyżywieniem w Zakopanym tylko 50zł :-)). W pierwszą noc latali my z 3 razy do monopolowego, a na drugą noc mieliśmy już zapasy gotowe ;-). Ogółem pić można wszedzie, bo w moim 5 osobowym pokoju było 2 aspirantów na świętych i impka odbywała sie na schodach w korytarzu :-).

no to pomieszało mi sie z Łodzią

Mysza-my bedziemy w jakimś klasztorze mieszkać:-) i bedą pokoje 13 osobowe, co tam sie bedzie działo:-)

Wejście se kupcie wiecej picia przed wejsciem do klasztoru, bo mogą was nie chciec potem wypuścić, a wiec tak na każdą noc po 0,5L na gowe i wtedy zaczynają sie fajne imprezy.
    Na wycieczce integracyjnej piłem z kumplami i troche za szybko nam poszło, obalili my 2L na 4 w 20min. jak leciałem do kibla (w którym jak sie potem okazało nocowałem :-)) musiałem przeskoczyć przez 3 pozostałych kumpli którzy "spłyneli" ze stołków. W sumie to ostrzeżenie, ale też miłe i pouczające wspomnienie które wspomina sie z uśmiechem na ustach :-).
    Może po giełdzie sobie skoczymy na piwo?

buahahahahahaahahahahahahahahaha

Mysza - wzruszajace wspomnienia :P:P

ale mam propozycje moze Ty i nokeg wpadniecie do Mnie po gieldzie ??
    ja niestety nie moge jechac (((
    i wtedy będzie ostra impra

a co do zapasu flaszek w klasztorze - hehehe....popieram

Uprawnienia umieszczania postów