-
zamowilem, przezyje ?
jak w temacie, T. Blondi , A. Versicolor , B Smith u sprzedawcy TomekG, ma wyslac we wtorek, jak myslicie , czy temperatury nie za niskie ?
-
Re: zamowilem, przezyje ?
temp sa za niskie i jezeli bierze sie priorytetem nalezy liczyc sie z tym ze moga pasc, dlatego ja w zimie nie zamawiam pajakow - nie oplaca mi sie
-
pająk ma 99% sans na... padnięcie :-(
-
........dokładnie, lepiej się wstrzymać z zakupem....szkoda pajączka ,sprzedawca powinien wiedzieć kiedy zaniechać transakcji ( przesyłki priorytetowe).Nawet wtedy kiedy kupujący...się upiera.
-
hmm
TomekG raczej zabezpiecza pajaki przed padnieciem, ale ... teraz jest i tak za zimno. Znacznie za zimno.
-
ja też mam podobną sytuację, było ciepło sprzedałem skorpionka, a teraz jest tak zimno że niestety musze gościowi odesłać kase bo wim że podczas transporu nie przeżyje, trudno trzeba poczekać już teraz do wiosny,
-
a jak sie ma do tego przesylka kondyktorska??? W przedziale jest chyba ciepło..CHYBA
-
w zimie wlasnie powinno zamawiac sie przyslka konduktorska - ale IMHO to nie ma sensu 25 zł placic - chciaz odbiera sie tego samego dnia.
Ja na czas zimy robie sobie przerwe z zamawianiem pajaczkow, a przez zime zbierem fundusze
-
avi padnie, niewiem jak blondi, smithi przeżyje na 90%
-
smithi i blondi moga przezyc ale co do Avi to zgadzam sie z poprzednikiem - napewno padnie to bardzo wrazliwe pajaki na takie niskie temp...ale coz....wszystko sie moze zdarzyc
Uprawnienia umieszczania postów