Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: zamowilem, przezyje ?

Mieszany widok

zamowilem, przezyje ?

jak w temacie, T. Blondi , A. Versicolor , B Smith u sprzedawcy TomekG, ma wyslac we wtorek, jak myslicie , czy temperatury nie za niskie ?

Re: zamowilem, przezyje ?

temp sa za niskie i jezeli bierze sie priorytetem nalezy liczyc sie z tym ze moga pasc, dlatego ja w zimie nie zamawiam pajakow - nie oplaca mi sie

pająk ma 99% sans na... padnięcie :-(

x ray
    Guest

........dokładnie, lepiej się wstrzymać z zakupem....szkoda pajączka ,sprzedawca powinien wiedzieć kiedy zaniechać transakcji ( przesyłki priorytetowe).Nawet wtedy kiedy kupujący...się upiera.

Atrax Robustus
    Guest

hmm
    TomekG raczej zabezpiecza pajaki przed padnieciem, ale ... teraz jest i tak za zimno. Znacznie za zimno.

ja też mam podobną sytuację, było ciepło sprzedałem skorpionka, a teraz jest tak zimno że niestety musze gościowi odesłać kase bo wim że podczas transporu nie przeżyje, trudno trzeba poczekać już teraz do wiosny,

Z_Y_G_I
    Guest

a jak sie ma do tego przesylka kondyktorska??? W przedziale jest chyba ciepło..CHYBA

w zimie wlasnie powinno zamawiac sie przyslka konduktorska - ale IMHO to nie ma sensu 25 zł placic - chciaz odbiera sie tego samego dnia.
    Ja na czas zimy robie sobie przerwe z zamawianiem pajaczkow, a przez zime zbierem fundusze

avi padnie, niewiem jak blondi, smithi przeżyje na 90%

smithi i blondi moga przezyc ale co do Avi to zgadzam sie z poprzednikiem - napewno padnie to bardzo wrazliwe pajaki na takie niskie temp...ale coz....wszystko sie moze zdarzyc

Uprawnienia umieszczania postów