Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Nhandu carapoensis-jakieś informacje

Re: Nhandu carapoensis-jakieś informacje

nokeg widze ze masz wielka chec na tego pajaczka - hehe...

ja teraz czekam na h. lividium ale to jak zrobi sie cieplej

walter
    Guest

Walter-kupowałeś ją w polsce czy u siebie?? po któej wylince kupowałeś i za ile:-) jesli pamiętasz
    Kupilem ja w Montrealu gdzies tak z rok temu za CAD $95.00 czyli okolo 270 PLN
    Nie mam pojecia, po ktorej jest wylince, z pewnoscia jest juz zupelnie dorosla.
    Ostatnio wylinke przeszla w lipcu.
    Swietny pajak do ciaglej obserwacji - bardzo rzadko sie chowa, lubi pochodzic po swoim terenie i super poluje.
    Aktualnie zrobila sobie glodowke trwajaca na razie 3 tygodnie.

Mialam kilka tych pajakow. Ostatnio samca - oczywiscie, nie od razu wydoroslal, ale na rece cale zycie bym go nie wziela... Agresywny jak jasna cholera, gorzej niz wszystkie moje Lasiodory razem wziete... Do tego wyczesywal wloski jak wariat, caly czas mialam chmure tych wloskow, kiedy otwierzalam terra aby go nakarmic. Niestety, jest juz swietej pamieci, zezarla go samica podczas kopulacji....

Awikularia-a masz jakieś młodsze, bo chętnie bym nabył jednego osobnika:-)

Niestety, na samcu zakonczylam trzymanie tego gatunku... Jak na razie sama mam problem z dostaniem mlodych...

szkoda, już chyba wszystkich pytałem, prawdopodobnie Kudłaty za ok miesiąc bedzie miał jakieś. ale nic więcej mi nie wiadomo

tez z checia kupilbym jakiegos mlodego osobnika ale coz...teraz chyba niemozliwe jest ich dostanie.

Uprawnienia umieszczania postów