Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: blokowanie postów

Atrax Robustus
    Guest

Re: blokowanie postów

Porzadek na forum musi byc... ale na gg jestem mniej wredny i (oczywiscie w miare swoich mozliwosci), postaram sie pomoc kazdemu, kto do mnie napisze.
    tylko, ze od powaznych tematow jest juz forum, a nie gg

a czy Ty wogole jestes wredny?
    z tego co pamietam jak skasowales mojego posta bez problemu rozwiales moje watpliwosci a problem rozwiazal sie sam 2 dni pozniej

i swoja droga ja jestem za kasowaniem postow bo pamietam wczesniejszy moment jak co drugi post byl taki sam, zreszta w wakacje bylo to samo heh... i mimo uwielbienia do czytania wszystkich postow po kolei poki nie przeczytam calego forum odechcialo mi sie na miesiac tu zagladac....

Atrax Robustus
    Guest

Niestety, jestem widocznie wredny dla poczatkujacych (nie mam takiego zamiaru, ale niektorzy tak to wlasnie interpretuja)...
    Juz tu byl jakis user, ktory zrezygnowal, bo nie mogl dostosowac sie do zasad (... temat o nietoparzach raczej nie pasuje do dzialu "ptaszniki"... albo ja jestem staroswiecki :>).
    hehe
    Ja tez uwielbiam czytac forum, ale jak sie czyta wciaz to samo, to wszystko robi sie monotonne .
    Poza tym nie usuwam wszystkich postow, bo gdybym mial kasowac wszelkie tematy, ktorych rozwiazanie znajduje sie w FAQ lub archiwum, to tu by juz wiele postow sie nie pojawialo. Kasowane sa te takie NAJBARDZIEJ podstawowe, jak:
    wylinki, niejedzenie, urzadzenie terrarium, jak urzadzic pudeleczko po kliszy, jakiego wybrac na poczatek, zakopal sie i nie wychodzi... i takie tam podobne . Nie chce rzucac klod pod nogi uzytkownikom (tak tak. wiem, ze to robie), ale chce, zeby forum bylo bardziej przejrzyste i ciekawe.

Jezeli kogos uraze skasowaniem jego posta, a nie otrzyma on maila, to zapraszam na gg.

Na poczatku bedzie trudno, ale mam nadzieje ze sie szybko dostosuje. Moze po kilku skasowanych postach bede pisal inne bardzej interesujace i powazne
    Pozdrawiam.

_INVISIBLE_
    Guest

Tez to przechodzilem

Uprawnienia umieszczania postów