Jestem początkującym terrarystą. Mam pierwszego ptasznika od niecałych 2 tygodni.
Mój temat został skasowany. czy jest jakis powod jego usunięcia? Czy niedośwadczeni terrarysci nie mogą zadać pytań na forum, dotyczących zachowania ich pająków? Martwie sie o zachowanie mojego smithi, poruszam ten temat na forum, majac nadzieje ze doswiadczeni terrarysci pomaga mi w hodowli, podziela sie swoja wiedza i sprawia ze bede mogl zapewnic wspaniale warunki ptasznikowi, żeby wyrósł na silnego i pieknego. A tu moj post zostaje skasowany z powodu poruszenia tematu ktory jest bardzo czesty i bycmoze denerwujacy dla innych doswiadczonych terrarystow. Tylko czemu go kasowac? Nawet jezeli jest trywialny to i tak kazdy sam decyduje czy na niego odpowiadac czy tez go zignorowac. Kazdy mial kiedys wiele pytan na rozne, nawet beznadziejne tematy, ktore teraz wydaja mu sie smieszne i bezsensowne. Wiem ze istnieje FAQ. Przeczytalem go juz 5 razy, ale dalej mam pytania. Rozumiem, że maja one pozostac dla mnie, bez odpowiedzi, aby nie denerwowac doświadczonych i mądrych terrarystow, którzy kiedyś równiez mieli wiele pytań.
Dziękuję.